Έγκλημα η εξαφάνιση 58χρονου στην Πιερία – Τον σκότωσε η σύντροφός του και τον έθαψε στην αυλή

H 34χρονη σύντροφος του 58χρονου Κώστα Σιαμήτρα, που είχε εξαφανιστεί στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου φέρεται να ομολόγησε ότι τον σκότωσε και τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού.

Από την αρχή, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είχαν εντοπίσει κενά και αντιφάσεις στις καταθέσεις της. Μετά από ανακρίσεις, η γυναίκα ομολόγησε την πράξη της και υπέδειξε στις αρχές το σημείο όπου είχε θάψει τη σορό του. Οι Αρχές ερευνούν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 58χρονου ενώ η 34χρονη κρατείται από την αστυνομία.

Η εξαφάνιση του 59χρονου δηλώθηκε στις 4

Σεπτεμβρίου στο αστυνομικό τμήμα Δίου-Ολύμπου από την 34χρονη και η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό του. Η 34χρονη είχε περιπέσει σε αντιφάσεις και σήμερα κλήθηκε εκ νέου από την υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης και φέρεται να ομολόγησε την πράξη της. Υπέδειξε την αυλή σπιτιού στη Λεπτοκαρυά, ως το μέρος όπου έθαψε το πτώμα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που εντόπισαν ανθρώπινα οστά, τα οποία πρέπει να ταυτοποιηθούν. Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία και η προανάκριση συνεχίζεται.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του πατέρα δύο παιδιών στη Λεπτοκαρυά Πιερίας απασχόλησε την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της προηγούμενης Παρασκευής 31.1.25. Ο 58χρονος Κώστας Σιαμήτρας, είχε εξαφανιστεί μέρα – μεσημέρι στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Στην εκπομπή είχαν μιλήσει φίλοι του μέχρι τότε αγνοούμενου που προβληματίζονταν από τις αντιφατικές απαντήσεις της συντρόφου του.

Διαβάστε επίσης:

Διέρρευσε το ειρηνευτικό σχέδιο 100 ημερών του Ντόναλντ Τραμπ για την Ουκρανία

Χαμάς: «Ανοιχτή δήλωση πρόθεσης για κατοχή» της Γάζας η πρόταση Τραμπ

Εντολή στον ισραηλινό στρατό να προετοιμάσει σχέδιο για την «εθελοντική» απομάκρυνση Παλαιστινίων από τη Γάζα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, 58χρονου, Πιερία -Τον,egklima, 58chronou, pieria -ton