Έφοδος της αστυνομίας σε κομμωτήριο – Οι πελάτισσες έτρεχαν με τα μπικουτί στο κεφάλι για να κρυφτούν (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής – κομμωτήριο στην Ουαλία, παραβιάζει τους κανόνες της καραντίνας και ανοίγει για τις πελάτισσες του, παρά τις απαγορεύσεις. Και αυτήν τη φορά μετά την έφοδο της αστυνομίας οι πελάτισσες βγήκαν τρέχοντας από την πίσω πόρτα, με τα μπικουτί στα μαλλιά και τις πετσέτες για να σωθούν. 

Beauty salon customers including woman wearing towel with

hair dye still on her head flee as it's raided by police https://t.co/UawO1LULwJ

Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) January 28, 2021

Η κάμερα κατέγραψε απίστευτες εικόνες με τις πελάτισσες να τρέχουν στα στενά δρομάκια για να μην τις πιάσει η αστυνομία και τους επιβληθεί πρόστιμο. Το κέντρο αισθητικής – κομμωτήριο, ονομάζεται Euphoria Tanning Hair and Beauty και στον ιδιοκτήτη του βεβαιώθηκε πρόστιμο 1300 ευρώ επειδή ήταν ανοικτό ενώ δεν θα έπρεπε. 

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας παραπέμπουν σε κωμωδία. Οι πελάτισσες πετάχτηκαν ημίγυμνες από τα solarium, ενώ άλλες που τις κούρευαν άρχισαν να τρέχουν με τις πετσέτες και αναζητούσαν την έξοδο κινδύνου για να βγουν και να σωθούν. Οι αστυνομικοί είχαν προνοήσει όμως και μπροστά από την έξοδο τις περίμεναν με «ανοιχτές τις αγκαλιές» και τις συνέλαβαν
 

καραντίναLOCKDOWNκέντρο αισθητικήςαστυνομίαπελάτεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έφοδος, Video,efodos, Video