Εφιάλτης για Τσακίρογλου - Διαβάτη: Διέρρηξαν το σπίτι τους στην Αργολίδα

ΕΛΛAΔΑ

 

Καθημερινό φαινόμενο οι διαρρήξεις σε κατοικίες στην Αργολίδα, με τελευταία θύματα τους γνωστούς ηθοποιούς Νικήτα Τσακίρογλου και Χρυσούλα Διαβάτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Argolikes Eidhseis, οι δυο ηθοποιοί ήταν τιμώμενα πρόσωπα στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ναυπλίου το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου και η καθυστερημένη άφιξη τους, ανάγκασε τους διοργανωτές να επικοινωνήσουν μαζί του. Έτσι πληροφορήθηκαν πως η καθυστέρηση τους οφείλεται

στο γεγονός πως έπεσαν θύματα διάρρηξης.

Οι δύο ηθοποιοί έφτασαν στο Ναύπλιο το βράδυ εμφανώς σοκαρισμένοι καθώς αντίκρισαν το σπίτι τους σχεδόν κατεστραμμένο, όπως ανέφερε η Χρυσούλα Διαβάτη, περιγράφοντας πως ακόμα και τις σωλήνες του καλοριφέρ αποκόλλησαν οι δράστες που εισήλθαν στο σπίτι τους, ενώ στο εσωτερικό το σκηνικό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα συρτάρια και ντουλάπες.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες μάζεψε ό,τι μπορούσε από προσωπικά είδη και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο σπίτι του.

ΤσακίρογλουΔιαβάτηδιάρρηξηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εφιάλτης, Τσακίρογλου - Διαβάτη, Διέρρηξαν, Αργολίδα,efialtis, tsakiroglou - diavati, dierrixan, argolida