Έχει κολλήσει ο Πάπας κορωνοϊό;

ΚΟΣΜΟΣ

 

Το θέμα απασχολεί ιδιαίτερα τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Εικάζεται ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊου μέσα στο Βατικανό. 
Πρόκειται για τον διπλωμάτη του Βατικανού Adolfo Tito Yllana που είναι πρέσβης της Αγίας Έδρας στην Αυστραλία και με τον οποίο ο Πάπας Φραγκίσκος είχε συναντηθεί πριν λίγες ημέρες. Είναι χαρακτηριστικό όμως ότι κατά τη συνάντηση ο 83χρονο Ποντίφικας φορούσε μάσκα. 
Οι γιατροί έχουν υποβάλλει τον Πάπα σε τεστ

και φοβούνται ιδιαίτερα για την υγεία του 83χρονου Πάπα Φραγκίσκου λόγω της ηλικίας του, του βάρους του και του προβλήματος που έχει στον πνεύμονα του.
Το Βατικανό ακόμη δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα εάν ο Ποντίφικας έχει μολυνθεί από τον Covid-19. Πάντως ο Πάπας φοράει συνέχεια μάσκα σε όλες του τις εμφανίσεις και συναντήσεις ενώ ακόμη και την προσευχή ή όταν απευθύνεται στο πλήθος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου φοράει πάντα μάσκα. 
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που έγινε γνωστό ότι 11 Ελβετοί φρουροί από το Βατικανό βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Επίσης έχουν καταγραφεί 16 μολύνσεις ανθρώπων που κατοικούν στην πόλη του Βατικανού ενώ δεν έχει υπάρξει κανένας θάνατος. 
 

Πάπας ΦραγκίσκοςΒατικανόΚορωνοϊόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα