Δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Η πρώτη αντίδραση του οδηγού του ΟΑΣΘ – «Ξεκίνησα κανονικά και μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα»

Σε σύγχυση φέρεται να βρίσκεται ο οδηγός της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ, που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια γυναίκα που επέβαινε σε μηχανή στη Θεσσαλονίκη.

«Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα». Αυτές φέρεται να ήταν και οι πρώτες του λέξεις του 45χρονου οδηγού, ο οποίος έχει εμπειρία μεγαλύτερη των 10 χρόνων στο τιμόνι, σύμφωνα με το thesstoday.

Ο

ίδιος υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τις αρμόδιες Αρχές να αναμένουν την κατάθεσή του ώστε να λύσουν το παζλ της μοιραίας διαδρομής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του εν κινήσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επί της Μοναστηρίου και παρέσυρε δύο οχήματα, καθώς και το μηχανάκι που επέβαινε η γυναίκα.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα με ελαφριά τραύματα, ενώ οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

Aνακοίνωση για το φρικτό δυστύχημα με μία νεκρή και τραυματίες στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε ο ΟΑΣΘ.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου» αναφέρει ο Οργανισμός.

«Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Αττική οδός: Σημαντικές καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και στην έξοδο προς Πειραιά

Υπουργείο Παιδείας: Τέλος 37 τμήματα Πανεπιστημίων – Αναλυτικά όλη η λίστα

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Οκτώ μήνες φυλάκιση για το παράνομο σόου με τα δελφίνια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δυστύχημα, Θεσσαλονίκη, ΟΑΣΘ – Ξεκίνησα,dystychima, thessaloniki, oasth – xekinisa