Δυσφήμηση Βρετανών τουριστών κατά νοσοκομείου Ρόδου: Νοσηλεύομαι μέσα στη βρώμα (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Αξέχαστη θα μείνει στον 60χρονο Βρετανό Στίβεν Ρος η νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Ρόδου και όχι με την καλή έννοια… Η σύζυγός του δε, φροντίζει να «διαφημίζει» το ελληνικό σύστημα υγείας μέσω των διόλου κολακευτικών αναρτήσεων που κάνει στο Facebook.

Η περιπέτεια του Στίβεν ξεκίνησε όταν τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί. Η ασφαλιστική του εταιρία έκρινε την κατάστασή του ιδιαίτερα σοβαρή, με

αποτέλεσμα να μην του επιτρέπει να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία, οπότε αναγκάζεται να νοσηλευτεί στο τοπικό νοσοκομείο.

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα του, Ντέμπορα, η φροντίδα στον άντρα της ήταν ανύπαρκτη, μετά τη χειρουργική επέμβαση. «Οι συνθήκες στο νοσοκομείο είναι τρομακτικές. Δεν αλλάζουν τα σεντόνια στα κρεβάτια, τον άφησαν να ξαπλωμένο πάνω στα ούρα του για πέντε ολόκληρες μέρες», υποστηρίζει η σύζυγός του.

Δεκαέξι μέρες μετά το χειρουργείο του, ο Στίβεν παραμένει στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση.

Η γυναίκα δεν σταματά να «δυσφημεί» το ελληνικό σύστημα υγείας, μιλώντας για ανύπαρκτο νοσηλευτικό προσωπικό, βρωμιά παντού, βασικές ελλείψεις ακόμη και σε νερό και ελάχιστο φαγητό. «Αναγκαζόμουν να βγω έξω για να του φέρω σάντουιτς με τόνο ή μια μακαρονάδα για να σταθεί στα πόδια του. Όταν παραπονέθηκα, κάποιοι μου απάντησαν ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό χρεοκοπία και δεν μπορεί να παρέχει στους ασθενείς τα απαραίτητα».

νοσοκομείο ΡόδουκαταγγελίεςΒρετανοί τουρίστεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα