Δρίτσας για Στουρνάρα: Μας συμπαραστάθηκε ή μας υπονόμευσε; (Audio)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εκείνο για το οποίο θα έπρεπε να δώσει απαντήσεις ο κ. Στουρνάρας είναι κατά πόσον συμπαραστάθηκε στην εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση από τη μεριά της δικής του αρμοδιότητας ως όφειλε σε αυτή τη διαπραγμάτευση και αν την υπονόμευσε» επεσήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας στον Real Fm 97,8, μιλώντας για την κριτική που άσκησε ο διοικητής της Τράπεζας

της Ελλάδος στους χειρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.

Ο Θ. Δρίτσας δήλωσε ότι «ο κ. Στουρνάρας ξέρει πολύ καλά την πραγματικότητα, ξέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση από τον Ιανουάριο που εκλέχθηκε έδωσε μία σκληρή μάχη να διαπραγματευτεί με τους εταίρους έναν νέο δρόμου εξόδου από την κρίση».

Τέλος, κατέληξε: «Εγώ δεν έχω δει πουθενά τον κ.Στουρνάρα να συμπαραστέκεται στην ελληνική κυβέρνηση εκείνη την περίοδο. Είναι δεδομένο ότι δεν συμπαραστάθηκε ως όφειλε. Θεωρώ κουτσομπολιά αυτά που εκστόμισε ο κ. Στουρνάρας αναφορικά με τον Βαρουφάκη και όχι πραγματικές τοποθετήσεις που να συγκροτούν αναζήτηση των πραγματικών αιτιών που οδήγησαν στην επιτυχία ή στη μη επιτυχία της ελληνικής διαπραγμάτευσης».

Θοδωρής ΔρίτσαςΣτουρνάραςΒαρουφάκηςΚυβέρνησησυμπαράστασηυπονόμευσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα