Δραγασάκης σε Χρυσή Αυγή: Τα μεγαλύτερα εγκλήματα ενάντια σε αυτή τη τη χώρα έγιναν στο όνομα της πατρίδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πρέπει να πούμε και να θυμίσουμε στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα ενάντια σε αυτή την πατρίδα και τη χώρα έγιναν στο όνομα της πατρίδας», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης λίγο μετά την τοποθέτηση του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής

Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η αναφορά του κ. Δραγασάκη που έγινε αποδεκτή με χειροκροτήματα από τα έδρανα της κυβερνητικής πλειοψηφίας, συνεχίστηκε με την επισήμανση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ότι «ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα ενάντια στο ελληνικό έθνος έγιναν στο όνομα του ελληνικού έθνους. Και η προδοσία της Κύπρου ακόμα, έγινε στο όνομα της πατρίδας».

«Εκπροσωπείτε λοιπόν την πατριδοκαπηλία. Αυτή είναι η ιδεολογία σας, που είναι από τις πιο τυχοδιωκτικές ιδεολογίες που υπήρξαν στη χώρα μας. Όπως το γερμανικό έθνος καταστράφηκε από το γερμανικό φασισμό, όπως το ιταλικό έθνος επλήγη από τον ιταλικό φασισμό, έτσι και η χώρα αυτή κινδυνεύει, όχι από την αριστερά, αλλά από τους πατριδοκάπηλους, όπως είστε εσείς», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

ΔραγασάκηςΧρυσή ΑυγήπατρίδαΜιχαλολιάκοςεγκλήματαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα