Δούκας με επιστολή στην ΕΡΤ: Να γίνει debate των υποψηφίων δημάρχων

Την διεξαγωγή debate ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους για τον Δήμο της Αθήνας ζητάει με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα ο Χάρης Δούκας

Ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ στην επιστολή κάνει σαφές ότι το debate πρέπει να γίνει με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου

Το κείμενο της

επιστολής:

Προς: Πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνο Ζούλα

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2023

Aξιότιμε κ. Ζούλα,

ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» προτείνω τη διοργάνωση τηλεμαχίας σε στούντιο της ΕΡΤ, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

Η δημόσια τηλεόραση, λόγω του θεσμικού της ρόλου, καλείται να διευκολύνει την ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων του μεγαλύτερου δήμου της Ελλάδας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αναμένουμε την απάντησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής της τηλεμαχίας και για τον καθορισμό των θεματικών ενοτήτων, με γνώμονα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες της Αθήνας.

Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

Χάρης Δούκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων 

Διαβάστε επίσης

Τζόρτζια Μελόνι: Στην Αθήνα η ιταλίδα πρωθυπουργός – Δείπνο με τον Μητσοτάκη

Προκαλεί ο Ερντογάν: Οι Έλληνες κατέστρεψαν και έκαψαν τη Σμύρνη (video)

Δημήτρης Κουτσούμπας: Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού – Δεν θα δώσει το παρών στη συζήτηση για τις πυρκαγιές (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα