Δολοφονία στη Γλυφάδα: Φώναζε «βοήθεια» το θύμα – Τα πρώτα λόγια του δράστη μετά το έγκλημα (photos/video)
Σοκαρισμένη η Γλυφάδα από το άγριο έγκλημα που έγινε πολύ νωρίς το πρωί έξω από κατάστημα στην οδό Βορείου Ηπείρου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 50χρονος δράστης επιτέθηκε στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα πριν προλάβει να μπει στο χρωματοπωλείο, δέχτηκε επίθεση από τον γιο της συντρόφου του στην οποία και ανήκει το κατάστημα.
Ο δράστης περίμενε το θύμα, έξω από το κατάστημα που διατηρεί η μητέρα του στη Γλυφάδα. Είχαν διαπληκτισμό, ενώ ο καβγάς τους έγινε
Στη συνέχεια ο 51χρονος, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 66χρονο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του καβγά έσπασαν και την τζαμαρία του καταστήματος.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.
Φώναζε «Βοήθεια»Όπως περιέγραψε γειτόνισσα «στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει “βοήθεια” και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».
Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούςΣύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αφού σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».
Σύμφωνα με το enikos, στην κατάθεσή του ο δράστης αναφέρει ότι ο λόγος που τον σκότωσε ήταν ότι «έτρωγε τα χρήματα της μητέρας του εδώ και πολλά χρόνια».
Ο 51χρονος δράστης φαίνεται να μην αποδεχόταν το γεγονός ότι η 70χρονη μητέρα του είχε συνάψει σχέση με τον 66χρονο. Ηταν μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνιμο σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές. Να σημειωθεί ότι η μητέρα του δράστη και το θύμα είχαν σχέση για πάνω από 20 χρόνια.
Έλειπε για χρόνια στο εξωτερικό«Στην αρχή νομίζαμε ότι έγινε ληστεία, μετά μαθεύτηκε η αλήθεια και πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν το περιμέναμε. Φαίνεται πως είχαν περιουσιακά θέματα. Ο Θανάσης έλειπε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, πάνω από 20. Ρωτούσα κατά καιρούς τη μάνα του τι κάνει, αλλά απέφευγε να μου απαντήσει. Πότε γύρισε από το εξωτερικό δεν γνωρίζω ακριβώς, πάντως μαζί τους δεν ζούσε γιατί δεν τον βλέπαμε εδώ στην περιοχή. Την οικογένεια την γνωρίζουμε από μικρά παιδιά, καθώς εδώ έμεναν πάντα. Επάνω είναι το σπίτι τους και κάτω η επιχείρηση. Ο πατέρας τους είχε ανοίξει το μαγαζί, μόνο που μετά από χρόνια πέθανε. Υπάρχει και μια κόρη μικρότερη σε ηλικία. Το μαγαζί λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα το ανέλαβε η μάνα με την κόρη. Εκεί δούλευε και ο Γιάννης, που λίγο μετά μάθαμε πως είχε σχέση με την μητέρα τους» είπε γείτονας στο protothema.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ακόμα δεν γνωρίζει πως ο γιος της είναι ο δράστης του φονικού, καθώς νομίζει ότι βρίσκεται στη Δανία.
Διαβάστε επίσης:
VIP ΜΕΘ: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ
Κυπαρισσία: Νεκρός 73χρονος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Χριστούγεννα στη φυλακή για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Σε αυτούς τους θαλάμους κρατούνται (Video)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ηλεκτρονικές πληρωμές: Τι αλλάζει από αύριο, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δυσάρεστα τα νέα των γιατρών από το Παρίσι
- Δολοφονία στη Γλυφάδα: Η μητέρα δεν ξέρει ότι ο γιος της σκότωσε τον σύντροφό της
- Άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα: «Τον καθάρισα» - Ο καβγάς και η θανάσιμη κατάληξη
- Survivor Spoiler-φωτιά: Αυτοί είναι οι 12 που ετοιμάζονται για τον Αγιο Δομίνικο
- Ηλεκτρονικές πληρωμές: Τι αλλάζει από αύριο!
- Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον έγινε για έβδομη φορά πατέρας
- Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις Γιαννάκου περί ΜΕΘ για VIP ασθενείς
- Ηλεκτρονικές πληρωμές: Η αλλαγή από αύριο 10 Δεκεμβρίου
- Mπόρις Τζόνσον: Το 7ο παιδί του απέκτησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Το Ποντικι
- Κυπαρισσία: Νεκρός 73χρονος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- Δολοφονία στη Γλυφάδα: Φώναζε «βοήθεια» το θύμα – Τα πρώτα λόγια του δράστη μετά το έγκλημα (photos/video)
- VIP ΜΕΘ: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ
- West Side Story: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ξαναχτυπά! (Photos/Video)
- Κορωνοϊός-Βατόπουλος: Δεν θα τελειώσει η πανδημία όσο υπάρχει παγκόσμια ανισοκατανομή στα εμβόλια (Video)
- Χριστούγεννα στη φυλακή για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Σε αυτούς τους θαλάμους κρατούνται (Video)

- Τελευταία Νέα Το Ποντικι
- Δολοφονία στη Γλυφάδα: Φώναζε «βοήθεια» το θύμα – Τα πρώτα λόγια του δράστη μετά το έγκλημα (photos/video)
- Κορωνοϊός-Βατόπουλος: Δεν θα τελειώσει η πανδημία όσο υπάρχει παγκόσμια ανισοκατανομή στα εμβόλια (Video)
- VIP ΜΕΘ: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ
- Κυπαρισσία: Νεκρός 73χρονος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- Χριστούγεννα στη φυλακή για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Σε αυτούς τους θαλάμους κρατούνται (Video)
- West Side Story: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ξαναχτυπά! (Photos/Video)
- Αλλαγές σε ΑΝΤ1 και Open – «Κόβεται» εκπομπή στην Παιανία
- Νότης Σφακιανάκης: Το «αντίο» στον συνεργάτη που αυτοκτόνησε (photo)
- Ξανθός για τις «Vip ΜΕΘ»: Κατά τη γνώμη μου δεν συμβαίνει (Video)
- Το άδοξο τέλος του «Ρετιρέ» – Γιατί η σειρά «κόπηκε» χωρίς να δούμε ποτέ το φινάλε (Video)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Κορονοϊός – Προειδοποίηση Βατόπουλου: Η πανδημία δεν τελειώνει όσο υπάρχει παγκόσμια ανισοκατανομή στα εμβόλια
- Mπόρις Τζόνσον: Το 7ο παιδί του απέκτησε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
- «Κι όμΩς κινείται» – Νέα παράσταση «9.25» από την ομάδα χορού και ακροβασίας
- Επέκταση μέτρων στήριξης από τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στις αγροτικές επιχειρήσεις
- Σημαντική δυναμική και ευκαιρίες διμερούς συνεργασίας Ελλάδας-Νιγηρίας
- Βαρύ πρόστιμο 1,28 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Ιτλαία στην Amazon
- Startup School: Scale your startup με την υποστήριξη της Microsoft
- Περισσότερα από 8.000 ψηφιακά ραντεβού στον πρώτο χρόνο του myOAEDlive
- Εντυπωσιακή αύξηση κερδών για τον λιμένα Ελευσίνας
- Την ανάληψη ειδικότερων δράσεων για τη μακροχρόνια ανεργία στην ΕΕ ζητά το ΕΕΣ