Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Το ανατριχιαστικό σημείωμα του αυτόχειρα λίγο πριν σκοτώσει μάνα και παιδί (Videos)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του διπλού φονικού στην Καβάλα, με τον 56χρονο κτηνοτρόφο που σκότωσε τη σύντροφο και το μόλις 10 μηνών μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο δικηγόρος της 31χρονης Άννας μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και αποκάλυψε πως «ο δράστης έλεγε στο θύμα, μετά τον χωρισμό τους, πως θα πνίξει εκείνη και το μωρό». Επισήμανε μάλιστα πως δεν κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της στην Αστυνομία.

«Εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει»

Οικογενειακός

φίλος της άτυχης κοπέλας και συγχωριανός του ζευγαριού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι υπήρχε ένταση στη σχέση τους. Ο Ευκλείδης Καλογερίδης αποκάλυψε μάλιστα πως στο σπίτι του 56χρονου βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε: «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει».

Το σημείωμα βρέθηκε πάνω σε τραπέζι. «Σε αυτό το δωμάτιο γνωρίστηκα με την Άννα, σε αυτό το δωμάτιο ερωτευτήκαμε και ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί», έγραφε σε αυτό ο δράστης και αυτόχειρας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο δικηγόρος του δράστη και αυτόχειρα, Κώστας Σιμιτσής, είπε: «Τον δράστη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ήρθε μόνο για αυτή την υπόθεση κατόπιν συμβουλής κοινού φίλου. Η υπόθεση εγώ έκρινα ότι κυλούσε ομαλά, η σύντροφός του δεν είχε καν αίτηση μετοίκισης ή αίτηση για έκδοση προσωρινής μετακίνησης γιατί εφόσον συμβίωναν στο ίδιο χωριό μπορούσαν να συνεννοηθούν και οι ίδιοι έστω και με κάποιες δυσκολίες».

«Δεν υπήρξε σοβαρή αντιδικία»

»Η κοπέλα έμενε στο σπίτι του παππού της, δεν ήξερε ούτε καν τα ελληνικά και η συνεννόηση τους αρχικά μέσω του μεταφραστικού εργαλείου του κινητού τηλεφώνου. Αγαπούσε έλεγε τη φύση, αγαπούσε τον παραδοσιακό και φυσικό τρόπο ζωής, αγαπούσε τα κατσικάκια, γιατί έτσι έλεγε, γιατί ό σύντροφός της ήταν κτηνοτρόφος και αυτό την επηρέασε να μείνει στη Λεκάνη και σιγά σιγά να συνδεθεί και ερωτικά με τον … συζώντας επί περίπου 4 χρόνια», πρόσθεσε.

«Τον τελευταίο χρόνο έμεινε έγκυος, γεννήθηκε το παιδάκι τους, ο μικρός… και τι κρίμα είχαν όλοι αυτό το άγριο τέλος. Δεν υπήρξε σοβαρή αντιδικία, δεν υπήρξε κάτι το οποίο θα προμήνυε αυτό το αποτρόπαιο τέλος», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Προσωπικός γιατρός: Ενεργοποιείται το σύστημα για τους πολίτες – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα