Δημοσκόπηση ABC/Washington Post: Προβάδισμα 9 μονάδων στον Τραμπ έναντι του Μπάιντεν

«Βουτιά» στην αποδοχή του προέδρου Τζο Μπάιντεν κατά 19 μονάδες και τη διαχείριση της οικονομίας και της μετανάστευσης σε ιστορικά χαμηλά, δείχνει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ABC και της Washington Post.

Στην έρευνα, το 51% των ερωτηθέντων υποστήριξε τον Τραμπ, ενώ ο Μπάιντεν έλαβε 42% υποστήριξη, 9 μονάδες πίσω

από τον προκάτοχό του.

Ένας αριθμός ρεκόρ των Αμερικανών δηλώνει ότι η ζωή του έχει γίνει χειρότερη επί της προεδρίας Μπάιντεν, ένας στου τρεις που απαντούν λέει ότι είναι πολύ μεγάλος για άλλη μια θητεία και ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται καλύτερος εκ των υστέρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δείχνει τις σοβαρές προκλήσεις για τον Μπάιντεν στην εκστρατεία επανεκλογής του.

Το 44% των Αμερικανών στην τελευταία δημοσκόπηση του ABC News/Washington Post λένε ότι έχουν χειροτερέψει οικονομικά υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν, το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγραφεί για οποιονδήποτε πρόεδρο στις δημοσκοπήσεις του ABC/Post από το 1986. Μόλις το 37% εγκρίνει την απόδοση του, ενώ το 56% τον αποδοκιμάζει. Ακόμη λιγότεροι εγκρίνουν τις επιδόσεις του Μπάιντεν στην οικονομία, σε ποσοστό 30%.

Όσον αφορά τη διαχείριση της μετανάστευσης στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, η βαθμολογία του Μπάιντεν είναι ακόμη χαμηλότερη, με τις θετικές γνώμες να φτάνουν μόλις στο 23%.

Το 20% εγκρίνει τη δουλειά του συνολικά, ενώ το 45% αποδοκιμάζει. Το 74% που λέει ότι είναι πολύ μεγάλος για δεύτερη θητεία έχει αυξηθεί κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες από τον Μάιο.

1230a3PresidentialPoliticsΛήψη

Η εικόνα του Τραμπ, από την άλλη έχει βελτιωθεί εκ των υστέρων. Όταν άφησε την εξουσία τον Ιανουάριο του 2021, το 38% ενέκρινε το έργο του, είχε δηλαδή περίπου τα ίδια ποσοστά αποδοχής με τον Μπάιντεν τώρα. Ωστόσο, κοιτάζοντας πίσω, το 48% δηλώνει ότι εγκρίνει την απόδοση του Τραμπ όταν ήταν στην εξουσία.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Σάλος με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες εφήβων που δημιουργήθηκαν μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Καντίροφ: «Περήφανος» για τον γιο του που ξυλοκόπησε κρατούμενο φυλακών (Video)

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Πολλοί τραυματίες από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοσκόπηση ABCWashington Post, Προβάδισμα 9, Τραμπ, Μπάιντεν,dimoskopisi ABCWashington Post, provadisma 9, trab, bainten