Δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι ίσως ο Τσαρλς Μάνσον δεν σκότωσε την γυναίκα του Πολάνσκι (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ίσως ο Τσαρλς Μάνσον να μην είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της Σάρον Τέιτ, της εγκύου συζύγου του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι-και των οκτώ ακόμα θυμάτων του μακελειού που είχε συνταράξει την κοινή γνώμη το 1969.

Αυτό ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Σιμόν, ο οποίος τελειώνει ένα βιβλίο για τον Μάνσον, μαζί με έναν ακόμα συγγραφέα, τον Χάιντι Λέι.

Υποστηρίζει ότι ο 80χρονος σήμερα Τσαρλς Μάνσον ήταν το θύμα ενός φιλόδοξου εισαγγελέα, του Βίνσετν Μπουγκλιόσι, ο οποίος πέθανε τον Ιούνιο.

Αυτό που στην πραγματικότητα

υποστηρίζουν οι συγγραφείς είναι όταν κάποιος διαβάσει το βιβλίο, θα γεμίσει αμφιβολίες. Θεωρεί ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία, καθώς όσοι κατέθεσαν εναντίον του, ήταν κι αυτοί κατηγορούμενοι. Επίσης, υποστηρίζει ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι καμία προηγούμενη σύλληψη του Μάνσον δεν σχετιζόταν με περιστατικά βίας. Δεν βρισκόταν στον τόπο του φόνου, αλλά καταδικάστηκε γιατί ήταν δική του ιδέα.

Ο Ντάνιελ Σιμόν πέρασε δώδεκα ώρες κάνοντας συνεντεύξεις στον Τσαρλς Μάνσον στην φυλακή, ο οποίος τελικά έβαλε τα δαχτυλικά του αποτυπώματα στο βιβλίο ώστε να μην αμφισβητήσει κανείς την αυθεντικότητα του.

Θεωρεί ότι ένας καλός δικηγόρος θα τον είχε απαλλάξει λόγω έλλειψης στοιχείων.

Τέλος, ο δημοσιογράφος λέει ότι «ο Μάνσον σίγουρα χρησιμοποιεί παράνομα ναρκωτικά… άλλες φορές είναι τελείως ασυνάρτητος, κι άλλες αυτά που λένε έχουν λογική».

Ο Τσαρλς Μάνσον όταν συνελήφθη

τσαρλς μάνσοναθώοςφυλακήΠολάνσκιαποδείξειςμακελειόHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα