Δημόσια εξομολόγηση: Το μόντελινγκ με έκανε κατάκοπη και δυστυχισμένη

ΚΟΣΜΟΣ

Η Cara Delevingne μέσα από ένα πολύ δυναμικό κείμενο για το site του TIME, Motto μιλά ανοιχτά για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε από τη στιγμή που εισήλθε στον χώρο της μόδας. Μπήκε στη βιομηχανία του modeling σε ηλικία μόλις 16 ετών και αυτό κατέληξε να είναι η αιτία που έγινε κατάκοπη και δυστυχισμένη.

"Έπιασα τον εαυτό μου να παραδίνεται στη διαδικασία έγκρισης της βιομηχανίας. Ένιωθα πως χρειαζόμουν αναγνώριση απ' όλους. Ως αποτέλεσμα, έχασα τον εαυτό μου και τη σημασία της ευτυχίας, τι σήμαινε να είσαι επιτυχημένος. Πιστεύω πως όλα προέκυψαν από ένα βαθύτερο συναίσθημα του να είμαι επιθυμητή και αρεστή" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Αφού συνειδητοποίησε ότι αυτός ο χώρος δεν την έκανε χαρούμενη, πήρε την απόφαση να αλλάξει πορεία όπως επίσης και καριέρα. Έτσι, την είδαμε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική με το ντεμπούτο της στην ταινία Paper Town να παίρνει, μάλιστα, αρκετά καλές κριτικές.

"Ήξερα πως έπρεπε να επαναξιολογήσω τη ζωή μου και τους στόχους μου για το μέλλον. Δεν ήθελα να μισήσω τη μόδα ή την επιτυχία μου. Το πλεονέκτημά μου είχε αλλάξει... και εγώ είχα αλλάξει," γράφει η Delevingne για την αλλαγή καριέρας της.

"Συνειδητοποίησα πως η δουλειά και η έγκριση των άλλων δεν είναι το παν. Ναι, η καριέρα σου είναι πολύ σημαντικό πράγμα -αλλά όχι το πιο σημαντικό" γράφει χαρακτηριστικά η ηθοποιός που, πλέον, αγαπά περισσότερο τον εαυτό της και έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική της ζωή και την εργασία της.

Cara DelevingnemodelingκατάθλιψηΕξομολόγησηκείμενοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα