Δημήτρης Σκαρμούτσος για MasterChef: «Δεν πήγαινα ούτε σαν γκεστ» (Video)

Και για το MasterChef μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Η εκπομπή “Γειτονιές στο πιάτο” είναι μια εκπομπή που αγαπώ πολύ γιατί πάντα έβλεπα την τηλεόραση σαν παιδική χαρά. Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν όταν τους είπα ότι θέλω να γίνω μάγειρας, νόμιζαν ότι κάτι έπαθα», ανέφερε αρχικά ο γνωστός σεφ.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στην τηλεόραση και στο MasterChef: «Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου τυχαία, το 2009. Ήταν να κάνω την “κουζίνα” πίσω

από το πρώτο MasterChef, αυτό που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για εμάς. Ήταν μια καλή ευκαιρία να μαγειρέψω και να βγάλω λεφτά, γι’ αυτό το έκανα».

»Τελευταία στιγμή δεν έκατσε ο τρίτος κριτής και μπήκα σφήνα εγώ. Κατάλαβα σχεδόν αμέσως την αγάπη του κόσμου και κατάλαβα ότι ο κόσμος θέλει αληθινούς ανθρώπους. Δεν το μετάνιωσα, θα ήταν τραγικό να πω ότι το μετάνιωσα. Η τηλεόραση μού έδωσε αναγνωρισιμότητα και χρήματα. Το MasterChef δεν θα το έκανα ξανά, ούτε σαν γκεστ θα πήγαινα», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Καρβούνη – Τσορτέκης για προεδρικό διάταγμα: Αυτή η εξέγερση των ανθρώπων της Τέχνης είναι εξέγερση όλων μας (Videos)

Βίκυ Πρωτογεράκη: Ο Φιλιππίδης έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες – Στην Αναστασοπούλου κι εγώ θα έκανα αγωγή (Video)

Φωκάς Ευαγγελινός: «Δάσκαλος έγραψε τη λέξη “αίσχος” με κιμωλία πάνω στο κολάν μου» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα