Δημήτρης Αρβανίτης: «4 στα 10 παιδιά δεν έχουν τον πατέρα που νομίζουν ότι έχουν – Θα ήθελα να κάνω ταινία την υπόθεση της Πάτρας» (Video)

Για τις σχέσεις τη σημερινή εποχή, τον γάμο και την απιστία μίλησε ο Δημήτρης Αρβανίτης, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν θα ξαναπαντρευόταν ποτέ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega καλημέρα», ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι έχει απιστήσει και έχει απατηθεί, ενώ δήλωσε ότι 4 στα 10 παιδιά θεωρούν άλλον άνθρωπο για πατέρα τους από τον κανονικό.

«Ο θεσμός του γάμου είναι ξεπερασμένος, τελειώσαμε με αυτό, δεν έχει άλλο. Σαφώς και δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το φλερτ και τον έρωτα. Το 90%

των ανθρώπων έχουν απιστήσει. Από τα 10 παιδιά, τα 4 δεν έχουν τον πατέρα που νομίζουν ότι έχουν. Έχω απιστήσει και το έχω παραδεχθεί στη σχέση μου. Η φίλη μου με έχει απατήσει και της είπα μπράβο αγάπη μου, δεν πειράζει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αρβανίτης, ενώ ερωτηθείς ποια υπόθεση της επικαιρότητας θα τον ενδιέφερε να κάνει ταινία, είπε εκείνη της Πάτρας.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε: «Αν με ρωτάτε ποια υπόθεση της επικαιρότητας θα ήθελα να μεταφέρω στην οθόνη, είναι αυτή της Πάτρας, γιατί έχει τεράστιο εύρος ψυχολογικό και κοινωνικό» δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Τζόυς Ευείδη: «Δεν έχω σύντροφο, είμαι ορκισμένη γεροντοκόρη» (Video)

Ιωάννα Τούνη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Το πρώτο βίντεο μετά τη γέννηση του γιου της (Video)

Survivor All Star – Spoiler: Ποιοι νέοι παίκτες θα μπουν άμεσα στο παιχνίδι (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα