Διάσημο μοντέλο προωθεί τον θηλασμό (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει διάσημες μαμάδες, κυρίως μοντέλα, να ανεβάζουν φωτογραφίες τους την ώρα που θηλάζουν τα μωρά τους στα social media. Την αρχή είχε κάνει η Ζιζέλ Μπούντχεν και το παράδειγμα της ακολούθησαν κι άλλες. Τα σχόλια που έχουν εισπράξει είναι κυρίως θετικά, αφού προωθούν τον θηλασμό.

Η Ντούτζεν Κρόεστουκ πάει την νέα τάση… ένα βήμα παρακάτω. Ανέβασε μια φωτογραφία της όπου βγάζει το γάλα της με το θήλαστρο. Η 30χρονη καλλονή και πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret συνόδευσε τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «καθημερινή ρουτίνα. Προωθώ τον θηλασμό. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε όταν έχετε την δυνατότητα».

Όταν ανέβασε η Ζιζέλ το 2013 φωτογραφία της που θήλαζε την ώρα που είχε γύρω της ανθρώπους που την περιποιούνταν για την προετοιμασία φωτογράφησης είχε ξεσπάσει μεγάλη αντιδικία για το αν ήταν σωστό να δημοσιεύονται τέτοιες φωτογραφίες, αλλά και για το κίνητρο της εκάστοτε διάσημης μητέρας που προσποιείται ότι όλα είναι απλά, ενώ έχει δίπλα της ολόκληρο υπηρετικό προσωπικό για να ανταποκριθεί στο ρόλο της ως μητέρας.

Ντούτζεν Κροεστούκ

Αλίσα Μιλάνο

Ζιζέλ Μπούντχεν

Μιράντα Κερ

θηλασμόςΝτούτζεν ΚροεστούκΖιζέλ ΜπούντχενΜιράντα ΚερΑλίσα Μιλάνο
Keywords
Τυχαία Θέματα