Διάσημη τραγουδίστρια συνέχισε το πρόγραμμα ενώ η χορεύτριά της έπαθε κρίση επιληψίας δίπλα της (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα μεγάλο σοκ σε όλους προκάλεσε η κρίση επιληψίας που έπαθε χορεύτρια κατά τη διάρκεια που του σόου της μαζί με την ομάδα της σε συναυλία στη Βραζιλία.

Η κοπέλα έπεσε κάτω και το σώμα της άρχισε να κουνιέται ακανόνιστα πάνω στη σκηνή.

Το βίντεο με την εν λόγω σκηνή κυκλοφόρησε και πρόκειται για ένα λυπηρό θέαμα που σόκαρε τους παρευρισκομένους.

Παρ’ όλ’ αυτά, η 20χρονη τραγουδίστρια Iggy συνέχισε το πρόγραμμα παρά το

γεγονός ότι αντιλήφθηκε την κατάσταση της συναδέλφου της. Μια πράξη που μάλιστα κατακρίθηκε από πολλούς με την ίδια να δίνει την απάντησή της.

Με ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια ενημερώνει τους ακολούθους της για την κατάσταση της υγείας της χορεύτριας και κατόπιν εξηγεί τον λόγο για τον οποίο συνέχισε να τραγουδά παρά το γεγονός ότι είδε τη φίλη της στο πάτωμα.

Ήθελα απλά να ξέρετε όλοι όσοι ρωτάτε ότι η χορεύτριά μου είναι καλά! Τα φώτα και η ζέστη προκάλεσαν την κρίση. Πλέον, βρίσκεται στα παρασκήνια και νιώθει πολύ καλύτερα»

Όσο για τον λόγο που συνέχισε να τραγουδά, η ίδια υποστήριξε ότι αρχικά νόμιζε ότι η χορεύτρια είχε χτυπήσει στον ώμο της.
Σε κάθε περίπτωση το σόου έπρεπε να συνεχίσει γι΄αυτό και συνέχισα να τραγουδώ χωρίς μουσική χωρίς να παραλείψω βέβαια να ζητήσω βοήθεια!

Τέλος η τραγουδίστρια παρακάλεσε να μη κοινοποιείται συνεχώς το βίντεο με τη χορεύτρια σε αυτήν την κατάσταση καθώς δεν πρόκειται για ένα ευχάριστο θέαμα.

«το να παθαίνει κάποιος κρίση επιληψίας δεν είναι αστείο! Αντιθέτως, είναι τρομακτικό! Ελπίζω λοιπόν οι θαυμαστές μου να εκτιμήσουν σωστά την κατάσταση και να μη κοινοποιήσουν το βίντεο με αυτήν την άτυχη στιγμή της χορεύτριας

ΒραζιλίασόουχορεύτριαεπιληψίαβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα