Διαφορετικές πορείες τραβούν ΑΝΤ1 και Barking Well Media

Πορεία προς αντίθετες κατευθύνσεις χαράζουν ΑΝΤ1 και Barking Well Media. Αιτία οι αναπτυξιακές/επεκτατικές κινήσεις της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Η Barking Well προσφάτως ήρθε σε συνεννόηση και συμφωνία με το Open και ανέλαβε το μάνατζμεντ του προγράμματος του, πλην του ειδησεογραφικού τομέα.

Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου, η οποία πριν από περίπου μία εβδομάδα ανέλαβε τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού, είχε στελεχιακή- επιτελική θέση στην Barking Well και όσο ήταν στην

εταιρεία του Κοκλώνη είχε μεταξύ άλλων στην ευθύνη της την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Στο μεταξύ στο Open ετοιμάζονται να επανεμφανιστούν και άλλα επιτελικά στελέχη της Barking Well, που γνωρίζουν τα κατατόπια στο κανάλι της Παιανίας.

Με όλες αυτές τις κινήσεις στην τηλεοπτική σκακιέρα αλλά και με την τακτική Κοκλώνη να κάνει συμφωνίες απευθείας με παρουσιαστές- στο δυναμικό της Barking Well υπάγεται η Σοφία Αλιμπέρτη- τα χαρακτηριστικά που έχουν διαμορφωθεί παραπέμπουν σε τηλεοπτικό σταθμό και όχι σε εταιρεία οπτικοακουστικών παραγωγών.

Οι εξελίξεις αυτές αξιολογήθηκαν, κατά παρατηρητές της τηλεοπτικής πιάτσας, ως ευθέως ανταγωνιστικές προς τον ΑΝΤ1 προκαλώντας κλίμα δυσφορίας.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός έχει διαμορφώσει προφιλ «μικροκαναλάρχη», όπως αναφέρθηκε σε μιντιακό πηγαδάκι, με συνέπεια να προκύπτει θέμα ασυμβίβαστου τουλάχιστον στη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο σταθμός, κατά τηλεοπτικούς κύκλους, βάζει «τελεία» στην συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής και θα επηρεάσει και την προγραμματική παρουσία της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» η οποία έτσι κι αλλιώς δεν «τραβούσε».

Στις εξελίξεις αυτές έπαιξε ρόλο, όπως λέγεται, και ο σκεπτικισμός ο οποίος αναπτύχθηκε στο κανάλι έπειτα από την απόρριψη της προσφυγής του τηλεοπτικού επιχειρηματία κατά της δέσμευσης της περιουσίας του από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Κατά άλλη εκδοχή, η ρήξη επήλθε από το γεγονός ότι η απόρριψη της προσφυγής Κοκλώνη από το Δικαστικό Συμβούλιο, ως είδηση, μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τα άλλα Μέσα του Ομίλου με το διεθνές αποτύπωμα, προκαλώντας την ενόχληση του επιχειρηματία.

Διαβάστε επίσης

Μήνυση στην Google από την Gannett για μονοπωλιακή τακτική στις διαφημίσεις

Τηλεθέαση: «Θρονιάστηκε» στην κορυφή η «Γη της ελιάς»

«Οι Πανθέοι»: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των γυρισμάτων

Keywords
Τυχαία Θέματα