Δέσποινα Βανδή: Παντρεύεται τον Βασίλη Μπισμπίκη; – Απαντά για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα (Video)

Οι φήμες που τους θέλουν σύντομα να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου δίνουν και παίρνουν, ενώ οι ίδιοι σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους φαίνονται όλο και πιο ερωτευμένοι.

Ο λόγος, φυσικά, για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη οι οποίοι αγνοώντας τα… αδιάκριτα βλέμματα, ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Με αφορμή την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στη Θεσσαλονίκη, η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα.

«Αυτή

είναι η ερώτηση όλων… Κι εγώ τι να σου πω… Άλλη ερώτηση; Θα απαντήσω στη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού κατ’ ιδίαν. Είδες τι ωραία που απαντάω; Παλιότερα δεν μπορούσα να σου απαντήσω», είπε με χαμόγελο η Δέσποινα Βανδή.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε στους συνεργάτες της πως «όταν δεν ισχύει κάτι, το όχι το λες. Όταν το αφήνεις…».

Η μαντίδα – υποννοούμενο του Μανώλη Κονταρού και η Soula Glamorous

Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει σχολιάσει δημοσίως τη φημολογία για επικείμενο γάμο τους, ωστόσο, η Soula Glamorous σε story της στο Instagram αποκάλυψε ότι οι δυο τους, πράγματι, θα παντρευτούν.

«Ποια τραγουδίστρια κριτής και τηλεπαρουσιάστρια κάνει γάμο με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες σύντομα;» ανέφερε το πρώτο story, ενώ σε επόμενο story ουσιαστικά δινόταν η απάντηση στο κουίζ, καθώς υπήρχε η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. «Και στα δικά μας», έγραψε η περσόνα.

Η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού

Στο «Chart Show» του Σαββάτου, από την άλλη, ο Μανώλης Κονταρός με μία μαντινάδα αναφέρθηκε στην… κουμπαριά τους!

«Πού να πάω; Εδώ θα κάτσω. Καταρχήν είμαι και λίγο στριμωγμένος. Με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα είμαστε οι δυο μας μπορεί να μου ξεφύγει, θα σε ρωτήσω στον “αέρα”. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω», είπε ο Μανώλης Κονταρός με τη Δέσποινα Βανδή να αρκείται σε ένα χαμόγελο αμηχανίας…

Διαβάστε επίσης:

Άμπερ Χερντ: Συλλογή υπογραφών για να μην παίξει στο «Aquaman 2» – Έχουν ξεπεράσει τα 3,5 εκατ.

Euroleague: Κέβιν Ντουράντ και Μάικ Τζέιμς «τα έσπασαν» σε αθηναϊκό κλαμπ παρά την ήττα της Μονακό στο ΣΕΦ

Κώστας Κωστόπουλος: Στο πλευρό του σκηνοθέτη πλήθος ηθοποιών και επωνύμων

Keywords
Τυχαία Θέματα