Δέσποινα Μοιραράκη: Αυτά είπαμε με τη Βελκουλέσκου

ΕΛΛAΔΑ

Η «βασίλισσα της μπουχάρας», Δέσποινα Μοιραράκη, συνάντησε την Ντέλια Βελκουλέσκου και της εξέφρασε την επιθυμία της για την Ελλάδα.

Η γνωστή επιχειρηματίας και η Ρουμάνα οικονομολόγος και στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου συναντήθηκαν, πριν από λίγες μέρες, στο Χίλτον.

Όπως αποκαλύπτει η Δέσποινα Μοιραράκη, στο Secret, των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης

χαλιών που διοργανώνει στο κεντρικό ξενοδοχείο, στις 8 το πρωί, ενώ είχε πάει για πρωινό.

«Τον τελευταίο χρόνο έχει συμπέσει κάθε φορά που διοργανώνω την έκθεση αν βρίσκονται στο ξενοδοχείο και οι Θεσμοί για να κάνουν διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους της κυβέρνησης», περιγράφει.

«Η γνωριμία μου με την κυρία Βελκουλέσκου ξεκίνησε με ένα νεύμα και ένα χαμόγελο. Από τις τόσο πολλές φορές που συναντηθήκαμε αρχίσαμε σιγά-σιγά να ανταλλάσσουμε καλημέρες και τον Σεπτέμβριο, σε ένα διάλειμμα που είχε, της είχα ζητήσει όταν θα έχει λίγο ελεύθερο χρόνο να επισκεφτεί την έκθεσή μου. Της έκανε εντύπωση ότι είμαι γυναίκα και πηγαίνω σε όλες αυτές τις χώρες και αγοράζω χαλιά. Παρομοίως της εξέφρασα και εγώ τον θαυμασμό μου για τη δύσκολη και ιδιαίτερη δουλειά που κάνει, ούσα και εκείνη γυναίκα», περιγράφει.

Όλος ο διάλογος

Η Δέσποινα Μοιραράκη μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, είχαν μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με την Ντ. Βελκουλέσκου και εκείνη τους αποκάλυψε τι θέλει πολύ να δει στην Αθήνα. «Πριν από λίγες μέρες, που με είδε στο Hitlon, μου είπε “Πάλι εδώ;” Και της απάντησα χαμογελώντας “Και εσείς πάλι εδώ;”. Μετά μου είπε “Ναι, εμείς όμως τελειώνουμε και φεύγουμε, αλλά θα ξανάρθουμε. Εσείς;”.

Της απάντησα ότι έχω πάλι έκθεση και με ρώτησε: “Αγοράζουν οι Ελληνες χαλιά;”. “Από εμένα ναι” της είπα και μου είπε: “Αφού μπορείς να πουλάς χαλιά εδώ και έναν χρόνο στο Hilton με την τρόικα, δεν έχω να πω τίποτα άλλο”. Μου είπε επίσης: “Ελπίζω να σας ξαναδώ” και της είπα: “Και εγώ εσάς, αλλά εγώ να πουλάω χαλιά και εσείς να έχετε τελειώσει”. Μαζί με τον άνδρα μου τη ρωτήσαμε τι θα ήθελε να δει από την Αθήνα και μας είπε ότι θέλει να δει την Ακρόπολη και να κάνει μια μικρή βόλτα στην Πλάκα».

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΜοιραράκηΒελκουλέσκουδιάλογοςΧίλτονέκθεσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα