Δεν έχουν τελειωμό οι TV μάχες

Της κακομοίρας γίνεται στα κανάλια με τον «πόλεμο» για την τηλεθέαση σε πλήρη ανάπτυξη. Φέτος ειδικά ανάπαυλα, λόγω εορτών, δεν θα υπάρχει.

Το «Survivor» θα βγει στον αέρα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για την ακρίβεια και με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα από τον Σκάι, η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 27 Δεκεμβρίου.

Λέγεται ότι το κανάλι του Φαλήρου έκανε την κίνηση αυτή για να προλάβει το «MasterChef» που ετοιμάζει να ρίξει στο πεδίο της μάχης το Star

με την «αυγή» του νέου έτους. Αλλά και να μαζέψει ό,τι μπορεί από τηλεθεατές που ίσως διατηρούν χαλαρή «σχέση» με το ριάλιτι «Η φάρμα» αλλά και να «χτυπήσει» κάποιους από εκείνους μέχρι τώρα προτιμούν τις σειρές μυθοπλασίας των Mega, Alpha και ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα τις «Σασμός», «Η γη της ελιάς» και «Άγριες μέλισσες», που μονοπωλούν την προσοχή της μεγαλύτερης μερίδας των τηλεθεατών.

Στο μεταξύ τα άλλα κανάλια, αν και αρχικώς σκόπευαν να κάνουν pause στην προβολή επεισοδίων των «δυνατών» χαρτιών τους και διότι ως ένα βαθμό, λόγω εορτών, θα υπάρχει κινητικότητα κοινού μακριά από την τηλεόραση, αποφάσισαν τελικά να συνεχίζουν κανονικά. Με άλλα λόγια και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, θα υπάρχει ολομέτωπη επίθεση από τις σειρές «Η γη της ελιάς», «Σασμός», «Άγριες μέλισσες».

Επιπλέον το Mega από τις αρχές του χρόνου θα εντάξει στο πρόγραμμα του τη νέα παραγωγή μυθοπλασίας «Σκοτεινή θάλασσα» (σενάριο Σπύρος Κρίμπαλης, Ζαχαρίας Μαυροειδής, Κώστας Σαμαράς, σκηνοθεσία Γρηγόρης Καραντινάκης) με τους Γιώργο Παπαγεωργίου, Θέμιδα Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννη Τσορτέκη, Άρη Λεμπεσόπουλο, ενώ επιστρέφουν στη συχνότητα του καναλιού ανανεωμένοι έπειτα από τεχνικό φρεσκάρισμα οι «Απαράδεκτοι» αρχής γενομένης από την παραμονή των Χριστουγέννων με το εορταστικό επεισόδιο.

Εντός εορτών θα κάνει πρεμιέρα επίσης και το τηλεπαιχνίδι «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου. Στους σχεδιασμούς για το β’ ημίχρονο της σεζόν υπάρχει και το «X Factor». Δεν αποκλείεται επίσης εντός της άνοιξης να αρχίσει να προβάλλεται και η σειρά «Ο Δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να απαντήσει κυρίως με τηλεπαιχνίδια και σόου όπως τα «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Στον Alpha οργανώνονται με το τηλεπαιχνίδι «Black Out» και το μουσικό «Chart show» με τη Δέσποινα Βανδή, όπως κυκλοφορεί τελευταίως στην τηλεοπτική πιάτσα.

Το Star που έχει ως βαρύ πυροβολικό το μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef» ετοιμάζει και το σόου δημοπρασιών «Cash or Trash» το οποίο ακούγεται ότι θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Αντώνης Καρυστινός.

Η ΕΡΤ θα αντιπροτείνει τις σειρές μυθοπλασίας «Αγάπη παράνομη» (βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, σε σενάριο Ελένης Ζιώγα και σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη) με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νίκο Ψαρά, «Όρκος» (σενάριο Τίνας Καμπίτση, σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου) με τους Γιάννη Στάνκογλου, Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη – Κατερίνα Γερονικολού. Και έπεται συνέχεια…

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: Έξαλλη με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Ανγνωστόπουλο – «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη σας» (Video)

Open: Εκτός σχεδιασμού ψυχαγωγικές εκπομπές λίγο πριν βγουν στον αέρα

Alpha: Έρχεται με δυο ριάλιτι για την prime time ζώνη – Το concept και οι παρουσιαστές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν έχουν τελειωμό οι TV μάχες,