Δείτε τα χειροποίητα ελληνικά γυαλιά που έχουν σαρώσει τα ξένα μέσα (Photos)

ΕΛΛAΔΑ

Μοναδικούς φακούς που φιλτράρουν επιλεκτικά το φως του ήλιου διαθέτουν τα χειροποίητα γυαλιά ηλίου της ελληνικής startup εταιρείας Urban Owl Eyewear του Δημήτρη Διαμάντη, τα οποία έχουν καταπλήξει τα ξένα μέσα.

Η επιτυχία τους οφείλεται στην ενίσχυση των κύριων χρωμάτων όπως το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο

και το μπλε, που δημιουργούν μια έντονη αντίθεση που οδηγεί σε ανώτερη εστίαση. Επιπλέον, οι φακοί αυτοί προστατεύουν το μάτι από όλες τις πηγές μπλε και υπεριώδους φωτός, από τον ήλιο, τις οθόνες των tablets και υπολογιστών.

Ο Δημήτρης Διαμαντής δήλωσε: «Θέλω να αποδείξω ότι οι νέοι Έλληνες μπορούν να εξακολουθούν να ελπίζουν και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Εχω ακούσει ανθρώπους να κατηγορούν τους Έλληνες ότι είναι τεμπέληδες, εργάζονται λίγο και γενικά ότι αξίζουν ότι παίρνουν. Αυτό δεν είναι η Ελλάδα. Θέλω να παρουσιάσω μια άλλη πλευρά του ελληνικού λαού».

Το όνομα της εταιρείας βγαίνει από το Urban (=αστικό) που αντιπροσωπεύει το σύγχρονο τρόπο ζωής και το Owl (= κουκουβάγια) στην αρχαία Ελλάδα συνόδευε την θεά Αθηνά και έχει χρησιμοποιηθεί ως σύμβολο γνώσης, σοφίας, οξυδέρκειας και πολυμάθειας.

Η εταιρεία προσφέρει 5 ευρώ σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου Urban Owl που πωλούνται.

Urban Owl EyewearΔημήτρης Διαμαντήςγυαλιά ηλίουΕλλάδαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα