Δείτε LIVE την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορκίζεται στο Προεδρικό Μέγαρο το νέο κυβερνητικό σχήμα που προέκυψε μετά από τον ανασχηματισμό της Παρασκευής.

Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής χαρτοφυλακίων.

Γεροβασίλη: Οι στιγμές είναι δύσκολες

«Οι στιγμές είναι δύσκολες, η δουλειά μας θα μετρηθεί. Κρίσιμες ώρες για την χώρα. Είναι ώρα να αντιστρέψουμε το αίσθημα των ανθρώπων, να υπάρξει ασφάλεια. Η δουλειά της κυβέρνησης είναι μετρήσιμη. Δεν περίμενα ότι θα ορκιστώ σήμερα», δήλωσε η κ. Ολγα Γεροβασίλη.

Αμανατίδης: Κυριαρχεί

η αγωνία

«Κυριαρχεί η αγωνία. Ολοι ενημερωθήκαμε χθες. Δεν ξαφνιάστηκα. Οι στιγμές είναι δύσκολες», δήλωσε ο Γιάννης Αμανατίδης προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο λίγο πριν ορκιστεί υφυπουργός Εξωτερικών.

Παύλος Χαϊκάλης: Ξέρω τι σημαίνει ανεργία, έχω πεινάσει

Πρώτος από όλους έφτασε στις 9.55 ο Παύλος Χαϊκάλης. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε: "Είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη που αναλαμβάνω και η πιο δύσκολη περίοδος της ιστορίας της χώρας. Έχω μεγάλη επίγνωση, έχω μία "καυτή πατάτα" κι αν είναι δυνατό θα προσπαθήσω να τη "δροσίσω". Το μεγάλο στοίχημα είναι αυτό που έχει βάλει η Ελλάδα για την ιστορία της. Έχω μάθει από πίεση, έχω 35 χρόνια ένσημα, έχω πεινάσει, έχω μείνει άνεργος και θα ήθελα να πω και να απαντήσω σε αυτούς που κοροϊδεύουν και γελάνε ότι ακόμα και όταν τους έκανα να γελάνε μέσα από τη δουλειά μου, κάτι καλό έβγαινε..."

Δείτε LIVE τις προσελεύσεις, τις δηλώσεις και την ορκωμοσία.

ανασχηματισμόςορκωμοσίαΚυβέρνησηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα