Δεύτερες σκέψεις Παππά για τον Δήμο Αθηναίων: «Θα δούμε αν θα το κάνω…» (video)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών στις επερχόμενος αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου άφησε σε συνέντευξή του ο Νίκος Παππάς.

Όταν ρωτήθηκε για την εμπλοκή του με την πολιτική είπε:

«Ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τελευταία μπήκε δηλαδή. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι αυτό το περιβάλλον δεν είναι τόσο αγνό και αθώο. Είναι λίγο τοξικό για

εμένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω ήταν γιατί ήθελα να προσφέρω χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε εάν θα το κάνω. Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια, από εκεί και πέρα (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα κάποια αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα, παρ’ όλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη αυτήν την πόλη», είπε μιλώντας «Στο Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Για τους Σπαρτιάτες τόνισε: «Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη ότι μπήκαν στη Βουλή. Είδαμε και τη “Νίκη” να μπαίνει στη Βουλή, είδαμε και την “Ελληνική Λύση”. Βλέπουμε και μια κυβέρνηση που στελεχώνεται με τύπους σαν τον Άδωνι, σαν τον Πλεύρη, σαν τον Βορίδη, ας μην υποκρινόμαστε και πέφτουμε από τα σύννεφα. Ξέρουμε ότι το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω, συντηρείται, επιβιώνει. Νομίζω πλέον είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στο βόθρο της ιστορίας μια και καλή».

Διαβάστε επίσης:

TAZ για τη νίκη Μητσοτάκη: «Στην Ελλάδα η οικογενειοκρατία δεν εξαλείφεται» (photo)

Βελόπουλος – Εξώδικο προς τα ΜΜΕ: «Η Ελληνική Λύση δεν είναι ακροδεξιά»

ΣΥΡΙΖΑ: Οι συζητήσεις στο εσωτερικό και τα σενάρια που φουντώνουν όσο αναμένονται οι αποφάσεις Τσίπρα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεύτερες, Παππά, Δήμο Αθηναίων,defteres, pappa, dimo athinaion