Δάφνη Γκίνες: Η μυστήρια πρώην κυρία Σπύρου Νιάρχου μιλάει για την «χρυσή» φυλακή (videos)

Πολλές απόψεις από πολλούς ανθρώπους έχουν ακουστεί για την Δάφνη Γκίνες– μέχρι κι ότι έχει κάνει συμφωνία με τον διάολο. Κάποτε είχαν ανακαλύψει μια φωτογραφία που έπινε χυμό ντομάτας και ισχυρίστηκαν πως είναι αίμα παιδιών…

Η ζωή της κάπως σουρεάλ: την απήγαγαν στα 5, στα 19 παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Σπύρο Νιάρχο, δούλεψε με τον Ντέιβιντ Μπόουι  και τελικά βρήκε τον εαυτό της σε ένα studio ηχογραφήσεων. Πλέον, 35 χρόνια μετά η 56χρονη πλέον Δάφνη Γκίνες, γόνος της πάμπλουτης οικογένειας στη οποία ανήκει η ομώνυμη διάσημη μπίρα,

δεν θυμίζει σε τίποτε εκείνο το νέο κορίτσι που παντρεύτηκε τον γιο του Έλληνα μεγιστάνα.

Μιλώντας στην εφημερίδα Guardian, η Γκίνες έκανε μια αναδρομή στη ζωή της στον χώρο του διεθνούς jet set αλλά και στα παιδικά της χρόνια.

Μέρος της δυναστείας της ζυθοποιίας Guinness, αλλά και των Mitfords, μιας οικογένειας Άγγλων αριστοκρατών, η Δάφνη μεγάλωσε χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι η αγαπημένη της γιαγιά, Νταϊάνα Μόσλεϊ, είχε παντρευτεί έναν από τους διασημότερους φασίστες αυτής της Μεγάλης Βρετανίας και μάλιστα μια φορά βρέθηκε σε μπελάδες στο σχολείο αφού τον αναγνώρισε ως συγγενής στην τηλεόραση. Ο πατέρας της έχει κάνει παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες.

Όσο ο πατέρας της ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της, είχε αγοράσει ένα μοναστήρι κοντά στη βίλα του Σαλβαντόρ Νταλί ο οποίος μάλιστα είχε αστακούς στην πισίνα του. Η Δάφνη περνούσε κάποια καλοκαίρια της στο μοναστήρι στο οποίο δεν υπήρχε ρεύμα κι έτσι έπαιζε στις σπηλιές τραγουδώντας ή παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο.

Όπως αποκάλυψε, όταν ήταν μόλις 5 χρονών ένας οικογενειακός τους φίλος προσπάθησε να τη σκοτώσει, όμως μόλις πρόσφατα κατάφερε να αποδεχτεί απόλυτα την εμπειρία της μέσω της μουσικής.

Τον Σπύρο Νιάρχο τον γνώρισε λίγο πριν κλείσει τα 19 της χρόνια, το 1987, και δεν άργησαν να παντρευτούν. Η ζωή της αλλάζει εντελώς και εισέρχεται σε έναν κόσμο με μεγάλες απαιτήσεις. Στην 12χρονη κοινή τους πορεία απέκτησαν μαζί 3 παιδιά. Χώρισαν το 1999.

Μόλις απελευθερώθηκε από τον ρόλο της συζύγου της υψηλής κοινωνίας επικεντρώθηκε στον χώρο της μόδας. Έγινε μοντέλο για τους οίκους  Alexander McQueen και την Isabella Blow, ενώ αργότερα άρχισε να σχεδιάζει κι η ίδια ρούχα και κοσμήματα. Τόσο ο McQueen όσο και η  Blow αυτοκτόνησαν ενώ αργότερα πεθαίνει κι ο αδερφός της Τζάσπερ από καρκίνο. Όπως εξομολογήθηκε αυτοί οι θάνατοι τη διέλυσαν.

Όπως ήταν γνωστό ο Καρλ Λάγκεργφελντ την λάτρευε, ο McQueen την θεωρούσε μούσα του και η ίδια εξακολουθεί να κάνει αυτό που της αρέσει και την εκφράζει, κινούμενη μεταξύ Λονδίνου Νέας Υόρκης και Καραϊβικής από όπου παραχώρησε την συνέντευξη.

Μιλώντας για τη μουσική, που είναι πλέον η νέα της ενασχόληση, αναπόλησε τη γνωριμία της με τον Ντέιβιντ Μπόουι, ο οποίος μάλιστα την παρότρυνε να ασχοληθεί με τη μουσική. «Ο Μπόουι ήταν ο μεγάλος μου πρωταθλητής» τόνισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ήταν τόσο καλός. Εννοώ ότι ασχολούμασταν και οι δύο με τα ίδια πράγματα και μπορεί να ήταν τυχαίο. αλλά διαβάζαμε και οι δύο τα ίδια βιβλία ή τις ίδιες παρτιτούρες».

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν θα παντρευόταν ξανά εκείνη απάντησε με το γνωστό αγγλικό φλέγμα:

«Θεέ μου!» λέει, ειλικρινά έκπληκτη. Το σκέφτεται. «Δεν νομίζω ότι θα με ρωτούσε ποτέ κανείς», σκέφτεται. «Πιστεύω στην τέχνη. Και αυτό είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν από το Κίεβο – Επίθεση με drones στο Κρεμλίνο (video)

Βελιγράδι: Συνελήφθη ο 14χρονος που άνοιξε πυρ σε σχολείο – Τουλάχιστον 9 νεκροί (photos/videos)

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η μάχη του με την «αταξοφοβία» και το νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα