Χτύπησε άγρια με ένα τεράστιο γαλλικό κλειδί τα 2 σκυλιά της οικογένειας (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Η οικογένεια φώναξε έναν ηλεκτρολόγο στο σπίτι. Τα 2 σκυλιά κυκλοφορούσαν ελεύθερα. Εκείνος έπιασε ένα μεγάλο γαλλικό κλειδί και με οργή και βαναυσότητα άρχισε να τα χτυπά.

Το βίντεο σοκάρει. Το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι μιας οικογένειας που φώναξε έναν τεχνικό για να επιδιορθώσει μια βλάβη. Ο τεχνικός προχωράει κατά μήκος της πισίνας, όταν εμφανίζονται μπροστά του με παιχνιδιάρικη διάθεση τα 2 μεγαλόσωμα σκυλιά.

Η διάθεση τους φαίνεται ότι δεν είναι επιθετική, από τον τρόπο που κινούνται, από τον τρόπο που κουνάνε την ουρά τους, από τη στάση του σώματος

τους και από το γεγονός πως εάν ήταν επιθετικά ο τεχνικός δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει.

Χωρίς κανένα λόγο και καμία αιτία, εκείνος βγάζει ένα τεράστιο βαρύ γαλλικό κλειδί και αρχίζει να τα χτυπάει. Το πρώτο χτύπημα «έπιασε» αέρα, αλλά το δεύτερο προσγειώθηκε με βαναυσότητα στη γνάθο του άτυχου σκύλου, και διέλυσε τα δόντια του.

Το άλλο σκυλί το πέτυχε λίγο πιο χαμηλά από το μάτι με αποτέλεσμα να διαλύσει τα κόκαλα του κροτάφου του. Το περιστατικό που σόκαρε την οικογένεια όταν είδε τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας συνέβη στο Τέξας ενώ τα ιατρικά έξοδα για τη θεραπεία των 2 σκύλων ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ.

σκύλοςσκυλιά κακοποίηση ζώωνκακοποίηση σκύλουγαλλικό κλειδίHas video:
Keywords
Αναζητήσεις
γαλλικο κλειδι σκυλια σχολια
Τυχαία Θέματα