«Χρυσούς» έχουν κάνει τους πλαστικούς οι Νοτιοκορεάτισσες προκειμένου να, μοιάζουν με δυτικές (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τις έχει πιάσει κυριολεκτικά αμόκ. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου γυναίκα μέσα σε έξι μήνες, έκανε 16 πλαστικές για να αποκτήσει δυτικά χαρακτηριστικά.

Η διαδικασία του να αλλοιώσεις τα χαρακτηριστικά σου δεν είναι εύκολη. Είναι επώδυνη αλλά συχνά το αποτέλεσμα δικαιώνει.

Στη Νότα Κορέα οι γυναίκες έχουν πάθει αμόκ και επισκέπτονται συνέχεια τους πλαστικούς για να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά τους και να μοιάζουν με δυτικές.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα, οι Νοτιοκορεάτισσες,

βρίσκονται στην πρώτη θέση των γυναικών σε όλο τον κόσμο, όπου επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό για κάποια επέμβαση, σύμφωνα με τη Διεθνή Εταιρία Αισθητικής Πλαστικής χειρουργικής.

Συχνότερα για αλλαγή χαρακτηριστικών αλλά και για αυξητική στήθους, ανόρθωση γλουτών, κοιλιοπλαστική κτλ κτλ.

Μάλιστα μια Κορεάτισσα φωτογράφος επέλεξε να φωτογραφήσει τις γυναίκες που βρίσκονται μετά το χειρουργείο, στο στάδιο της ανάρρωσης και να δημιουργήσει μια έκθεση με τίτλο: «Beauty recovery room». Στις φωτογραφίες εμφανίζονται γυναίκες, που βγήκαν μόλις από το χειρουργείο του πλαστικού τους.

Είναι μπαταρισμένες με γάζες, άλλες στο πρόσωπο, άλλες στο στήθος, άλλες στην κοιλιά. Είναι πρησμένες από την επέμβαση και όμως στήνονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Η φωτογράφος Τζι Υεο, προσπάθησε να ερμηνεύσει το φαινόμενο αυτό: «Στην Κορέα οι άνδρες κρίνονται από τον λογαριασμό που έχουν στην τράπεζα και οι γυναίκες από την ομορφιά τους».

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο, οι τράπεζες στην Κορέα να δίνουν δάνεια σε γυναίκες προκειμένου να υποβληθούν σε πλαστική χειρουργική.

Η φωτογράφος μάλιστα που έκανε την έρευνα διευκρίνισε: «Στη Δύση οι περισσότερες γυναίκες πάνε στον πλαστικό είτε για να φτιάξουν το στήθος τους, είτε για λιποαναρρόφηση. Στην Κορέα πάνε για να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και να τα κάνουν πιο Δυτικά. Να φτιάξουν το σχήμα των ματιών, τα ζυγωματικά, τις μύτες τους.»

Νότια Κορέαπλαστική χειρουργικήΚορεάτισσεςστήθοςπλαστικός χειρουργόςδυτικά χαρακτηριστικάHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα