Χρυσόγονος: Δεν μετανιώνω για τη δήλωσή μου περί Καρανίκα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν μετανιώνω για την δήλωσή μου πως ο πρωθυπουργός συμβουλεύεται τους Καρανίκα - Νοτοπούλου για τα ευρωπαϊκά θέματα, τόνισε το πρωί της Κυριακής ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι δεν περίμενε η παράθεση γεγονότων που έκανε να προκαλέσει τέτοιο ζήτημα.

«Αδίκως δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος για τη δήλωσή μου, εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν, ούτε ζήτησα τίποτα, ούτε εξέφρασα κάποιο παράπονο», είπε ο ευρωβουλευτής

του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως δεν είναι άγνωστο το πότε έγινε η τελευταία συνάντηση των ευρωβουλευτών και πως «ο κύριος Καρανίκας είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού».

«Δεν έχω αγωνία για τον εαυτό μου, από το Πανεπιστήμιο ξεκίνησα και εκεί θα γυρίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Χρυσόγονος σημειώνοντας ωστόσο πως έχει «αγωνία για τον λαό, που δεν έχει χρήματα να ζεσταθεί, για τους νέους που φεύγουν... πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση που οδηγεί στην αποψίλωση της χώρας από τον γηγενή πληθυσμό της και στην χρεωκοπία, σε βάθος δεκαετιών».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το άρθρο και του Θανάση Κρατερού στην Αυγή.

«Σεβαστή η άποψη του κυρίου Κρατερού και κάθε άλλου δημοσιογράφου, εγώ δεν έχω την αξίωση να υπαγορεύσω σε κανέναν τι θα γράψει, αλλά και κανείς δεν έχει την αξίωση από εμένα να υπογράψω αυτά που λέει. Εκλέχθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ και είμαι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που σημαίνει πως έχω την υποχρέωση να ψηφίζω με βάση την κομματική γραμμή στις ψηφοφορίες στο ευρωκοινοβούλιο αλλά όχι να μην μιλάω», τόνισε.

Για το ενδεχόμενο παραίτησής του, σχολίασε: «Εάν ερχόμουν σε συνειδησιακή αντίθεση εκεί θα παραιτούμουν βεβαίως, από εκεί και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστατικό που λέει ότι τα μέλη έχουν την υποχρέωση να δηλώνουν την άποψή τους προς τα έξω, ακόμα και αν διαφωνούν», κατέληξε.

ΧρυσόγονοςΚαρανίκαςΑκραίωςΝοτόπουλοςπαραίτησηΤσίπραςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα