Χρήστος Βασιλόπουλος – Σάρα Κόνερ: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια σχέσης (Videos)

Χωριστούς δρόμους στη ζωή αποφάσισαν να τραβήξουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Σάρα Κόνερ ύστερα από μία σχέση έξι χρόνων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» οι δυο τους που έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, αποφάσισαν να χωρίσουν τον περασμένο Νοέμβριο.

Μεταξύ άλλων, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος εδώ και 2,5 μήνες ζει σε δικό του χώρο, ενώ αναφορικά με τον γιο τους, Απόλλωνα, οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις, έχοντας επιλέξει μια άτυπη συνεπιμέλεια.

«Έγινα πατέρας που για εμένα είναι το Όσκαρ

της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε ο γιος μου θα είχα μετακομίσει στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ συναισθηματικά δεμένος με τον γιο μου Απόλλωνα» είχε πει πρόσφατα ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη».

Τον Απρίλιο του 2022, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είχε αποκαλύψει ότι με τη Σάρα Κόνερ γνωρίστηκαν μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

«Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε σε dating app. Δεν είναι κρυφό. Γνωριστήκαμε μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και αρχίσαμε να βγαίνουμε, αγαπηθήκαμε, ερωτευτήκαμε, χωρίσαμε και τα βρήκαμε ξανά» είχε πει συγκεκριμένα, ενώ είχε προσθέσει επίσης, ότι: «Η Σάρα είναι κομμώτρια και έχει κάνει αρκετούς διάσημους στο Χόλιγουντ, όπως τις αδελφές Καρντάσιαν, την Πάρις Χίλτον και άλλους ηθοποιούς» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Λιάγκας για το τραγούδι της Ελλάδας – «Θα πάει άπατο» (Video)

Αιμιλία Υψηλάντη: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της κόρης της – «Οφείλω σε εκείνη να είμαι αξιοπρεπής» (Video)

Χάρι: Ο άγνωστος καβγάς που είχε με τον ghost writer του «Spare»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρήστος Βασιλόπουλος – Σάρα Κόνερ, Τίτλοι, Videos,christos vasilopoulos – sara koner, titloi, Videos