Χριστίνα Μπόμπα για Σάκη Τανιμανίδη: «Είναι η πρώτη φορά που τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά» (Video)

Στην πρώτη της συνέντευξη από την έναρξη της εγκυμοσύνης της, η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογείται στην Ελεονώρα Μελέτη τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να ακούσει από τον γυναικολόγο της τη χαρμόσυνη είδηση!

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, χρειάστηκε να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση, με αποτέλεσμα σήμερα, σε προχωρημένη πια κύηση, να περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy

Day, η Χριστίνα Μπόμπα περιγράφει -μεταξύ άλλων- τη συγκινητική στιγμή, που η ίδια και ο Σάκης Τανιμανίδης πληροφορήθηκαν τα ευχάριστα! Όπως τονίζει, ήταν η πρώτη φορα που είδε τον σύζυγό της να “λυγίζει” συναισθηματικά.

«Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα νομίζω μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, εμείς είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Τον βάζω ανοιχτή ακρόαση και μου λέει «Χριστίνα». Λέω «τι έγινε γιατρέ, είμαι έγκυος»; Και μου λέει: ‘Πιο έγκυος δε γίνεται»!

Να σου πω ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που δύο χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και έλεγε «δεν πειράζει», να λυγίζει συναισθηματικά, συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και η χαρά του ξεχείλιζε από παντού» είπε μεταξύ άλλων.

Η συνέντευξη θα προβληθεί στην εκπομπή Μεσάνυχτα την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα