Χρηστίδου για Βασάλο: «Τέσσερα χρόνια δεν είναι και λίγα…»

Βαλίτσες για το ταξίδι του στην Ασία και το νέο τηλεπαιχνίδι του Star, “Asia Express“, ετοιμάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος αποχωρεί από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ενσωματώθηκε πλήρως στην ομάδα της παρουσιάστριας, στην πρωινή εκπομπή της, τόσο στο OPEN, όσο και στο MEGA,

ωστόσο αποφάσισε ότι δεν θέλει να χάσει την εμπειρία του ταξιδιού αυτού, γεγονός που σεβάστηκε η παρουσιάστρια.

Αύριο Κυριακή θα είναι η τελευταία ημέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Χαμογέλα και πάλι». και ήδη από σήμερα, η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε συγκινημένη στο τέλος της εκπομπής της.

«Δεν θα σου λείψω βρε καθόλου;», του είπε η συγκινημένη στο τέλος της εκπομπής του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου. «Θα μου λείψεις πάρα πολύ», απάντησε εκείνος.

«Λίγο κλάμα; Θα κλάψεις αύριο;», αποκρίθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Κωνσταντίνος αμήχανα της είπε: «Όχι, όχι, δεν τα μπορώ αυτά».

«Αύριο το πρωί θα είναι και η τελευταία μέρα του Κωνσταντίνου εδώ, θα τα πούμε όμως όλα αναλυτικά, γιατί 4 χρόνια είναι αυτά, δεν είναι και λίγα…Θα αποχαιρετιστούμε έτσι όπως πρέπει, θα κλάψεις, αν χρειαστεί θα σε δείρω», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Εurovision 2022: Έριξαν «άκυρο» οι Maneskin – Δεν θα τραγουδήσουν στον τελικό οι περσινοί νικητές (Video)

Φώτης Σπύρος: Οι 19 καταγγελίες κατά του Πέτρο Φιλιππίδη και η αυτοκτονία Βογιατζή – Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας (Videos)

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο φόβος μου είναι να μην μεγαλώσει ο γιος μου μόνος του αν εγώ πάθω κάτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρηστίδου, Βασάλο, Τέσσερα,christidou, vasalo, tessera