Χώρισαν Γουάντα Νάρα και Ικάρντι – Το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον χώρο του ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι δεν είναι πια μαζί. Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε στα social media πως χώρισε με τον Μάουρο Ικάρντι, ενώ αναφέρθηκε με βαριές κατηγορίες σε τρίτο πρόσωπο που φαίνεται πως μπήκε στην σχέση της!

Με ένα οργισμένο της μήνυμα στο Instagram, η Γουάντα Νάρα καταφέρθηκε ανώνυμα σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ακόμα μία οικογένεια που χωρίζεις σαν τσ….α». Μάλιστα μετά από λίγο έκανε unfollow

από όλους τους λογαριασμούς της τον Μάουρο Ικάρντι και σε διαδικτυακή συνομιλία αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον Αργεντινό άσο, τον οποίο εκπροσωπεί και ως μάνατζερ.

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, η πέτρα του σκανδάλου είναι η China Suarez, ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, που φέρεται να είναι το τρίτο πρόσωπο που ξελόγιασε τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος με την σειρά του στο παρελθόν είχε μπει στον γάμο της Γουάντα Νάρα με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Μάξι Λόπες που τελείωσε με άδοξο τρόπο!

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην ΕΡΤ: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου (Video)

Θεοδώρα Βουτσά: «Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει» (Photo)

Γερμανού κατά Παπατριανταφύλλου για Λιγνάδη: «Κι εγώ μπορεί να μην έχω παράπονο από κάποιον κι αυτός μετά να σκοτώσει… » (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χώρισαν Γουάντα Νάρα, Ικάρντι –,chorisan gouanta nara, ikarnti –