Χένρι Κάβιλ: Αποχαιρέτησε βουρκωμένος το καστ του «The Witcher» (video/photo)

Φανερά συγκινημένος αποχαιρέτησε ο Χένρι Κάβιλ το καστ της πετυχημένης σειράς «The Witcher» στο Netflix TUDUM 2023 που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Βραζιλία και σε ζωντανή μετάδοση ανέβηκαν όλα τα μεγάλα αστέρια του Netflix στη σκηνή.

Από το event δε μπορούσε να λείπει το The Witcher, η πολυαναμενόμενη σειρά που σύντομα θα

κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν της, η οποία θα είναι και η τελευταία με τον Χένρι Κάβιλ στον ρόλο του Geralt of Rivia.

Μετά την προβολή μιας σκηνής από τον τρίτο κύκλο, ο Κάβιλ μίλησε στο κοινό ουσιαστικά απόχαιρετώντας τον ρόλο του Geralt of Rivia.

Ο συμπρωταγωνιστής του Τζο Μπάτεϊ ήταν αυτός που έσπασε τον πάγο αρχικά για τον Κάβιλ ούτως ώστε να μιλήσει για το θέμα της αποχώρησής του από τη σειρά, που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

«Θεωρώ πως πρέπει να μιλήσουμε για κάτι Χένρι. Θέλω να πω ίσως; Χένρι πες μας για την τελευταία σου σεζόν μαζί μας», είπε ο Μπάτεϊ που ενσαρκώνει τον Jaskier και ο Κάβιλ φάνηκε να συγκινείται λέγοντας «Ω Θέε μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Πραγματικά νιώθω την αγάπη σας και αγαπώ όλους εσάς παιδιά. Είναι πολύ όμορφο που βρίσκομαι εδώ αλλά θα πρέπει να μιλήσω για το πώς ήταν να γυρίζω την τελευταία μου σεζόν».

Απευθυνόμενος στη Φρέγια Άλαν (Ciri), την Άνια Σαλότρα (Yennefer) και τον Τζο Μπάτεϊ (Jaskier), τους ευχαρίστησε για όλα όσα πέρασαν μαζί λέγοντας τα εξής: «Και βασικά θέλω να μιλήσω για τους συμπρωταγωνιστές μου εδώ. Επειδή, για άλλη μια φορά, ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να δουλεύω μαζί σας. Δίνετε τόση πολλή χροιά και λεπτομέρεια σε αυτούς τους χαρακτήρες που συχνά κινδυνεύουν να απλοποιηθούν υπερβολικά, και αυτό που κάνατε με τους χαρακτήρες απαιτούσε δουλειά, φροντίδα και προσπάθεια. Και, πιστέψτε με, η συνεργασία μαζί σας ήταν μεγάλη μου χαρά. Οπότε, ήθελα απλώς να σας πω ότι θα μου λείψετε. Θα μου λείψετε πάρα πολύ».

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρωτιές το Σαββατοκύριακο για «Εκατομμυριούχο» και «Γη της ελιάς»

Ο Alpha πέτυχε «νταμπλ» τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο

Ντέρμπι ο αγώνας για την πρώτη θεση τηλεθέασης της Παρασκευής

Keywords
Τυχαία Θέματα