Χειρουργήθηκε ο Μαραντόνα

ΑΘΛΗΤΙΚA

Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση για στομαχική αιμορραγία υπεβλήθη χθες ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κι, εκτός απροόπτου, σήμερα θα λάβει εξιτήριο.

«Η χειρουργική επέμβαση στον Ντιέγκο Μαραντόνα ολοκληρώθηκε. Χάρη στον Θεό, όλα πήγαν καλά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό και τους ιατρούς της κλινικής Olivos. Τώρα περιμένουμε την αποκατάσταση του Ντιέγκο και την επιστροφή του στη δουλειά», έγραψε ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, στο Twitter.

Ο 58χρονος θρύλος του

ποδοσφαίρου είχε υποβληθεί σε τσεκ απ στις 4 Ιανουαρίου, κατά το οποίο εντοπίστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η απαραίτητη επέμβαση έγινε, το Σάββατο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία που προκαλούνταν από ομφαλική κήλη, σύμφωνα με νοσοκομειακή πηγή που επικαλείται το Reuters, και δεν ήταν περίπλοκη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Ιανουαρίου, ο Μαραντόνα υπεβλήθη σε εξετάσεις, στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας του με τη μεξικανική, Ντοράντος Σιναλόα. Εξερχόμενος από το νοσοκομείο δήλωσε: «Μπήκα στο νοσοκομείο 58 ετών και βγήκα 50».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μαραντόνα έχει υποβληθεί σε δύο γαστρικά bypass προκειμένου να χάσει βάρος, δεδομένου ότι πριν από αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποκορύφωμα το 2004, όταν διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο με σοβαρό καρδιακό και αναπνευστικό πρόβλημα, εξαιτίας της χρήσης κοκαΐνης και νοσηλεύθηκε για 11 ημέρες με αναπνευστική ανεπάρκεια. Ακολούθησε αποτοξίνωση στην Κούβα και την Αργεντινή, αλλά το 2007 μπήκε ξανά σε κλινική για να ξεπεράσει τον αλκοολισμό.

ΜαραντόναχειρουργείοεπέμβασηποδόσφαιροκήληHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα