Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πολιτικό βέρτιγκο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν ψηφίζουμε τα αντίμετρα γιατί δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε στην πολιτική μασκαράτα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

«Αντιλαμβάνεστε ότι για να ληφθούν αντίμετρα 2% επί του ΑΕΠ θα πρέπει να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα 5,5%. Δηλαδή, με άλλα λόγια, θα πρέπει να έχουν γίνει προηγουμένως όλα λίμπα. Αυτό, άραγε, πρέπει να ψηφίσουμε;», διερωτάται

ο πρώην υπουργός και προσθέτει:

«Καταψηφίζουμε, λοιπόν, το τέταρτο μνημόνιο, καταψηφίζουμε τα βαριά μέτρα που φέρνουν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Για τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις μη ρωτάτε εμάς, ρωτήστε εκείνους».

«Ρωτήστε εκείνους που από τη «μικρή ΔΕΗ» πέρασαν στη «μισή ΔΕΗ» - δηλαδή από ένα μοντέλο που το κράτος θα πουλούσε το 30% και τα χρήματα θα πήγαιναν στο ταμείο της ΔΕΗ πέρασαν σε ένα μοντέλο στο οποίο η ΔΕΗ περιορίζεται στο 95% της αγοράς στο 50% με μηδενικό οικονομικό αντάλλαγμα!», επισημαίνει.

Τέλως, καταλήγει ότι «τώρα προσπαθούν να τα μπαλώσουν, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς. Τώρα αλλάζουν πλήρως τις θέσεις τους σε σχέση με τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, τα καταστήματα τις Κυριακές κ.λπ. Η ΝΔ έχει σταθερές θέσεις. Αυτός που είναι σε πολιτικό βέρτιγκο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Κωστής ΧατζηδάκηςμέτρααντίμετραΣΥΡΙΖΑβέρτιγκοΔΕΗHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα