Χαστούκι σε βουλευτή της ΝΔ από φερόμενη υποψήφια της Νίκης

Επίθεση, αρχικά λεκτική και στη συνέχεια και με χειροδικία, δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, μέσα σε ναό από γυναίκα που φέρεται να σχετίζεται με το κόμμα Νίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών ΜΜΕ, το επεισόδιο, που έλαβε χώρα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, άρχισε, μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στο ναό της κ. Δεληκάρη.

Τότε, μια γυναίκα (που φέρεται να ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νίκη) άρχισε να φωνάζει, με αφορμή το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έβρισε και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.

Η βουλευτής της ΝΔ αντέδρασε με ψυχραιμία, ενώ οι παριστάμενοι στην εκκλησία αποδοκίμασαν το απαράδεκτο περιστατικό. Λίγο αργότερα, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ ανέφερε ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία. Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για 21 Απριλίου: «Οι νέοι εχθροί της Δημοκρατίας την πολιορκούν με ψέματα και με δημαγωγία»

Δένδιας για 21η Απριλίου: «Να περιφρουρήσουμε τη Δημοκρατία μας με εθνική ενότητα και υπευθυνότητα»

Κασσελάκης στο Νοσοκομείο Σύρου: Δεν νοείται κοινωνικό κράτος με μόνο κίνητρο το φιλότιμο (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαστούκι, Νίκης,chastouki, nikis