Χάσαμε τον Τάκη. STOP

Τι είχε συμβεί και εκεί που ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν πρώτο βιολί – η σχεδόν πρώτο – στο επιτελείο Μητσοτάκη έγινε ο προηγούμενος ανασχηματισμός μόνο και μόνο για να απομακρυνθεί από υπουργός;

Κανείς δεν έχει απαντήσει πειστικά.

Είναι όμως βέβαιο, ότι πολύ δύσκολα θα επανέλθει. Και όταν λέμε δύσκολο να επανέλθει, δεν εννοούμε μόνο στην κυβέρνηση – αλλά γενικώς το σύστημα της «Νέας Δημοκρατίας».

Είναι δε κάποιοι συνεργάτες του πρωθυπουργού – όχι στοΜαξίμου – που ισχυρίζονται ότι δεν είναι καν βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

Για το τελευταίο, δεν παίρνω όρκο γιατί

οι παλιές αγάπες μπορεί να μην πηγαίνουν όλες στον παράδεισο, αλλά έχουν περάσει από πολλές φορές δίπλα από την… κόλαση και γνωρίζουν πολλά πρόσωπα και καταστάσεις.

Οπότε…

Ματς Ιταλών – Τσέχων

Ο διαγωνισμός για την ΔΕΠΑ υποδομών, είναι σε πλήρη εξέλιξη και μέχρι το τέλος του μήνα θα δούμε αν την παρτίδα την κερδίσουν οι Ιταλοί η οι Τσέχοι.

Η Ιταλική εταιρεία έχει ένα πρόβλημα με την συμμετοχή της, αφού μετέχει και στην εμπορία της ΔΕΠΑ και ως εκ τούτου, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ανταγωνισμού είτε από την εδώ Επιτροπή Ανταγωνισμού, είτε από τις Βρυξέλλες.

Προφανώς η κυβέρνηση δεν θα ήθελε να εκπέσει ο διαγωνισμός μετά από μήνες.

Μένει να δούμε, που θα κάτσει η μπίλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα