Χάρης Μαμουλάκης: Να γιατί κλείνουν άρον – άρον τη Βουλή

Σκοπιμότητες «βλέπει» πίσω από το κλείσιμο της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή, ενόψει ευρωεκλογών ο Χάρης Μαμουλάκης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο που ανήρτησε στη δημοφιλή πλατφόρμα tik-tok αναφέρει ότι το Κοινοβούλιο κατεβάζει νωρίτερα τα μολύβια για τρεις λόγους: για να μην κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως,

για το έγκλημα των Τεμπών μετά και το πόρισμα της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας το οποίο ακόμη, όπως αναφέρει, δεν έχει πρωτοκολληθεί ως εισερχόμενο στη Βουλή αλλά για τα φλέγοντα ζητήματα της ακρίβειας.

Αναγνωρίζει πάντως, πως με το θέμα αυτό θα ρίξει αυλαία η βουλή λόγω ευρωεκλογών, καθώς την Παρασκευή θα διεξαχθεί η προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών ύστερα από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ. «Ό,τι και να κάνουν, θα απολογηθούν για τη συγκάλυψη στα Τέμπη, την ακρίβεια, το Κεραμέως Gate», αναφέρει ο Χάρης Μαμουλάκης.

@harrismamoulakis Γιατί κλείνουν άρον άρον τη Βουλή; Για τρεις διαφορετικούς λόγους. Ό,τι και να κάνουν, θα απολογηθούν για τη συγκάλυψη στα Τέμπη, την ακρίβεια, το Κεραμέως Gate. #Τέμπη #Τεμπη_συγκάλυψη #ακρίβεια #Κεραμεως #tempi #akriveia #keramews #mamoulakis ♬ original sound – Χάρης Μαμουλάκης

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης από Τρίκαλα: «Δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει προτεραιότητα να στηρίξει το ΕΣΥ»

Χαρίτσης: «Χαιρετίζουμε την απόφαση του δικαστηρίου για το ναυάγιο της Πύλου, πολύ θετική εξέλιξη – Να βρεθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι» (video)

Παππάς: «Η κυβέρνηση των… επιστολών δεν θέλει να χτυπήσει την ακρίβεια – Φορολογούμε τα υπερκέρδη, μειώνουμε τον ΦΠΑ»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρης Μαμουλάκης, Βουλή,charis mamoulakis, vouli