Χαρδαλιάς: Παράταση της καραντίνας στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης

ΕΛΛAΔΑ

 

Την παράταση της καραντίνας στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου για τον νέο κορωνοϊό.

Όπως είπε, η απόφαση είναι βασισμένη σε επιδημιολογικά δεδομένα. Επιβεβαίωσε, δε, ότι έληξε η καραντίνα στα χωριά Δραγασιά και Δαμασκηνιά.

Αναφέρθηκε επίσης και στην απαγόρευση κυκλοφορίας στον νομό Μυκόνου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, έπειτα από εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί. 

Παράλληλα, δήλωσε κατηγορηματικά

ότι ο Απρίλης θα είναι ο πιο δύσκολος, αλλά και ο πιο κρίσιμος μήνας και ότι δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Όσον αφορά στο επιχειρησιακό σκέλος, ενημέρωσε ότι από την έναρξη εφαρμογής των μέτρων μέχρι και χθες είχαν επιβληθεί 21.308 πρόστιμα για παραβάσεις σχετικά με τον περιορισμό της κυκλοφορίας πολιτών.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε επίσης ότι την Πέμπτη 2/4 λόγω καιρικών συνθηκών δόθηκε άδεια για να προσεγγίσουν το Λάυριο τα ιδιωτιικά σκάφη αναψυχής που λόγω των μέτρων δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν ελληνικά λιμάνια . «Τα σκάφη θα παραμείνουν εκεί» πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς και ανακοίνωσε ότι όλα τα πληρώματα θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Νίκος ΧαρδαλιάςΚορωνοϊόςκαραντίναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα