Χανιά: Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 11χρονης (Videos)

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τον θάνατο της 11χρονης στα Χανιά. Το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας χαρακτηρίζεται δύσκολο και εκεί φαίνεται πως εστιάζουν οι αστυνομικοί που προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα αίτια της τραγωδίας.

Το 2009 η μητέρα της 11χρονης, την ημέρα της δίκης του πρώην συζύγου της για τον ξυλοδαρμό της δασκάλας του παιδιού της, είχε συγκλονίσει με τις δηλώσεις για το κακοποιητικό περιβάλλον στο οποίο ζούσαν.

Δεν έχει βρεθεί το κινητό της

Στο

μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, το κινητό της ανήλικης δεν έχει βρεθεί και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κάποιος το πήρε, χωρίς να φαντάζεται ότι ανήκει στο κορίτσι που λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρό. Στη συνέχεια το έκλεισε και το πέταξε, στερώντας από τις Αρχές τη δυνατότητα να απαντήσουν πολλά από τα ερωτήματα.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι η μητέρα της 11χρονης δεν ειδοποίησε την αστυνομία αλλά αναζήτησε μόνη το παιδί, λέγοντας την επόμενη ημέρα στο σχολείο πως δεν θα πάει για μάθημα επειδή την πονάει η κοιλιά της.

Ειδήσεις σήμερα

Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο με το ύποπτο αυτοκίνητο – Και μια μηχανή

Φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αγίου Κωνσταντίνου

Καταγγελία για bullying: Δεν στέλνω τον γιο μου στο σχολείο (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα