«Χαμογέλα και πάλι»: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα έκανε απλώς χειρότερα

Χαρακτηριστικό δείγμα αντίληψης για την πρωινή ενημεριωτικοψυχαγωγία είδαμε από την Κυριακάτικη εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega.

Στη διάρκεια της έγινε αναπαραγωγή πληροφορίας για απόπειρα αυτοκτονίας που φέρεται ότι έκανε μοντέλο-πρωην παίκτρια ριάλιτι. Λάθος με το «χαίρετε».

«Πληροφορίες θέλουν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας», ενημέρωνε η εκπομπή με «σούπερ» στη βάση της οθόνης.

Να σκέφτηκε άραγε κάποιος ότι από το περιβάλλον, συγγενικό ή ευρύτερο κοινωνικό, της νεαρής γυναίκας πως ίσως να παρακολουθούσε

κάποιος; Αναλογίστηκε την αναστάτωση πού πιθανόν να προκαλούσε;

Με πόση ευκολία μπορεί κάποιος στο όνομα όποιας εκπομπής ή και τηλεθέασης να παίζει με τέτοια λεπτά θέματα;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη καταβάλλοντας προσπάθεια να συγκρατήσει το θυμό της βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή στην οποία πανελίστας ήταν και ένας κολλητός της -όπως ειπώθηκε-, ο οποίος νωρίτερα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της. Δεν ήταν αρκετό για την εκπομπή, φαίνεται.

Στις εκκλήσεις της νεαρής γυναίκας να αφαιρέσουν οι της εκπομπής το σούπερ για τα περι απόπειρας αυτοκτονίας παρουσιάστρια και συμμετέχοντες τόνιζαν ότι δεν ήταν δική τους η είδηση, ότι την είδαν αλλού. Δεν έφταιγαν εκείνοι.

Η παρουσιάστρια δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι έμαθαν την είδηση λίγο πριν η εκπομπή βγει στον «αέρα» και στην πηγή από όπου ξεκίνησε, λες και για την αναπαραγωγή της, η ίδια και οι συντελεστές της δεν έφεραν την παραμικρή ευθύνη.

Στην πορεία της εκπομπής η παρουσιάστρια επανήλθε βγάζοντας σε «παράθυρο» τον αστυνομικό συντάκτη για να πουν, «μασώντας» τα λόγια τους ότι από την εκπομπή δεν λένε ό,τι να ναι, ότι από το Νοσοκομείο Παπανικολάου στο οποίο απευθύνθηκαν, επιβεβαίωσαν την πληροφορία αλλά «θα κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα. Η κοπέλα λέει ότι αυτό αφορά μιαν άλλη κοπέλα, που όντως μπορεί να έχει γίνει παρεξήγηση».

Οι της εκπομπής επέμεναν -με μισόλογα– ότι από τις πηγές τους (αστυνομικές και νοσοκομειακές) περιστατικό τέτοιο, δηλαδή απόπειρα αυτοκτονίας έχει καταγραφεί, αλλά ότι μάλλον αφορούσε άλλη κοπέλα.

«Συγγνώμη» για τους τύπους ουδέποτε εκφράστηκε.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα λόγια για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή (Video)

Πορτοσάλτε για Μελόνι: Εχουμε μια γυναίκα που δεν είναι τραμπούκα – Ενσαρκώνει την ελπίδα με λαϊκό αφήγημα (video)

Σασμός: Ένα σχέδιο αποκαλύπτει αν όντως η Καλλιόπη σκότωσε τον Άγγελο

Keywords
Τυχαία Θέματα