«Χαμογέλα και πάλι»: Επέστρεψε η Σίσσυ Χρηστίδου – «Τα πήρα τα ρεπό μου μια και καλή»

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» επέστρεψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά την καραντίνα, η παρουσιάστρια -που την περασμένη εβδομάδα νόσησε από κορωνοϊό-καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Mega.

«Αυτή η χρονιά δηλαδή… Τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν έχω λείψει και με 40 πυρετό έχω κάνει εκπομπή, δεν καταλάβαινα τίποτα… Τώρα, να, ήρθαν φέτος κάποιες συνθήκες. Νομίζω τα πήρα τα ρεπό μου μια

και καλή. Όλα καλά, είμαστε εδώ, πίσω στις θέσεις μας. Δεν κόλλησα και κανέναν, όλοι είχατε κολλήσει, μόνο εγώ είχα μείνει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής της.

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Ψυχίδου: «Το παιδί μας το έχει ο Δημήτρης Κοργιαλάς – Μεγαλώνει με τον παππού, τη γιαγιά και τα ξαδέλφια του»

Τζάστιν Μπίμπερ: Παρέλυσε το πρόσωπό του – Τι είναι το σπάνιο σύνδρομο Ramsay Hunt (Video)

Τάκης Παπαματθαίου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν αποδειχθεί ότι είναι αθώος φυσικά και θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμογέλα, Επέστρεψε, Σίσσυ Χρηστίδου – Τα,chamogela, epestrepse, sissy christidou – ta