Χάλι Μπέρι: Χαμός στο Instagram με τον σύντροφό της – Δημοσίευσε γυμνή φωτογραφία της (Photo)

Αναστάτωση στα social media προκάλεσε ο σύντροφος της Χάλι Μπέρι, χθες, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, καθώς ανήρτησε τη χολιγουντιανή ηθοποιό γυμνή στο μπαλκόνι της.

Halle Berry's boyfriend Van Hunt shares cheeky NUDE photo of actress showing off her pert derriere in honor of Mother's Day: 'A bad**s mutha right there!' https://t.co/KPIXD07w0R

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) May 13, 2024

Πρόκειται για μια φωτογραφία όπου η Μπέρι ποζάρει ολόγυμνη, έχοντας την πλάτη της γυρισμένη προς τον δρόμο.

Όπως ήταν λογικό, το εν λόγω ποστ δεν έμεινε ασχολίαστο με πολλούς να κατηγορούν τον Βαν Χαντ ότι, όχι μόνο επέλεξε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία, αλλά δεν κάλυψε καν τα επίμαχα σημεία της συντρόφου του.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

«Χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας από τα βάθη της καρδιάς μου. Σκ..ά, δεν έπρεπε να το δημοσιεύσω αυτό! Αλλά… πρέπει να το παραδεχτείς αυτό… γα…ο!» έγραψε στη λεζάντα με κάποιους να τον επαινούν που θαυμάζει τη σύντροφό του και άλλους να τον κατακρίνουν που δεν φρόντισε να κρύψει τα επίμαχα σημεία.

Δεν έλειψαν, βέβαια, και τα σχόλια εις βάρος της ίδιας της ηθοποιού, που τελευταία ποζάρει γυμνή, όλο και πιο συχνά. 

«Βάλε της και μερικά ρούχα», «Έτσι δείχνεις τον σεβασμό σου σε μια κυρία;», «Κάποτε οι γυναίκες δεν χρειαζόταν να βγουν γυμνές για να τραβήξουν την προσοχή» είναι λίγα μόνο από τα σχόλια.

Κάποιοι από εκείνους που σχολίασαν αναρωτήθηκαν αν η Χάλι Μπέρι είχε γνώση της εν λόγω δημοσίευσης. Αν κρίνει κανείς, πάντως, από το γεγονός ότι η ίδια έχει κάνει like στη φωτογραφία, φαίνεται ότι υπήρξε συνεννόηση από πριν μεταξύ τους.

Η γυμνή φωτογραφία στο ίδιο μπαλκόνι

Αυτή, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε γυμνή τη Χάλι Μπέρι σε φωτογραφία. Η ηθοποιός είχε ποζάρει στο ίδιο μπαλκόνι κατά το παρελθόν, προκαλώντας «κύμα» αντιδράσεων. 

«Φανταστείτε να είστε στα 50 σας και να αναρτάτε ακόμα γυμνές [φωτογραφίες] για την προσοχή στην εμμηνόπαυση, ενώ θα έπρεπε να χαλαρώνετε με τα εγγόνια. Το να γερνάς με αξιοπρέπεια δεν είναι πια κάτι» έγραψε κάποιος άλλος στο Twitter για τη φωτογραφία.

Παρά τα επικριτικά σχόλια, πάντως, η φωτογραφία απέσπασε σχεδόν αμέσως πάνω από μισό εκατομμύριο likes στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Ξέσπασε σε κλάματα η εκπρόσωπος του Ισραήλ κατά την επιστροφή – «Αφιερώνω τη συμμετοχή μου στους ομήρους» (Video)

Έγκυος στο τρίτο παιδί η Μαντώ Γαστεράτου (Photos)

Πορνό: Πόσο βλέπουν οι Έλληνες – Οι αγαπημένες κατηγορίες στις μεγάλες πόλεις της χώρας

Keywords
Τυχαία Θέματα