Χαλάνδρι: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του οφθαλμίατρου (Videos)

Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 68χρονου οφθαλμίατρου που τον πυροβόλησε 49χρονη εικαστικός στο Χαλάνδρι. Ο γιατρός υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο.

Δέχτηκε, χθες τέσσερις σφαίρες από τη 49χρονη με την οποία είχε κάνει παιδί εκτός γάμου.

Ο γιατρός δέχτηκε την επίθεση την ώρα που επέστρεφε μαζί με το 12χρονο παιδί τους από το σχολείο στο σπίτι του.

«Η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη», δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής  στο OPEN.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το παιδί, μέχρι τα έξι

του χρόνια ζούσε με τη μητέρα του. Το 2016, όμως, κρίθηκε πως η 49χρονη εικαστικός και πρώην μοντέλο δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί και την επιμέλεια πήρε ο πατέρας, με το κορίτσι να μένει με εκείνον και την οικογένειά του στο Χαλάνδρι.

Η σύζυγος του οφθαλμιάτρου ήταν στην Ελβετία και ακόμη δεν ξέρει, σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο δικηγόρος του θύματος, για την επίθεση που δέχτηκε ο σύζυγός της κοντά στο σπίτι τους.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Ζαν Μορεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, καθώς η σύζυγός του έλειπε στο εξωτερικό, είχε πάει εκείνος να πάρει το 12χρονο κορίτσι από το σχολείο.

Η 49χρονη μητέρα του παιδιού είχε στήσει καρτέρι κοντά στο σπίτι. Και δεν δίστασε να πυροβολήσει τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, μπροστά στα μάτια του παιδιού!

Το 12χρονο κορίτσι πλέον, βρίσκεται στα χέρια των παιδοψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ, που προσπαθούν να την στηρίξουν, αφού είδε τον πατέρα της να πέφτει αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια της.

Όλοι στην γειτονιά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό και όπως λένε δεν ήταν η πρώτη φορά, που η δράστις είχε στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι του ζευγαριού.

Η ίδια είχε απειλήσει αρκετές τον οφθαλμίατρο και την σύζυγό του, στην οποία είχε επιτεθεί πριν από πέντε χρόνια με κλωτσιές.

Διαβάστε επίσης

Ψευτογιατρός: Ξεκινάει η δίκη – Υπόλογος για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες

Καιρός σήμερα: Συννεφιά και ενισχυμένοι βοριάδες – Πού θα βρέξει (Videos)

Συνθήκες «πολέμου» στα νοσοκομεία – Λείπουν γιατροί, κρεβάτια και ΜΕΘ

Keywords
Τυχαία Θέματα