Χ: Οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να μπλοκάρουν άλλους λογαριασμούς

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του ο Έλον Μασκ, ανακοίνωσε πως έρχονται κι άλλες αλλαγές στην πλατφόρμα η οποία πλέον λέγεται X.

Οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να μπλοκάρουν άλλους λογαριασμούς – καθώς ο Μασκ ισχυρίζεται ότι η δυνατότητα αυτή «δεν έχει νόημα».

Block is going to be deleted as a “feature”, except for DMs

— Elon Musk (@elonmusk) August 18, 2023

«Το μπλοκ θα διαγραφεί ως δυνατότητα, εκτός από τα DM», δημοσίευσε ο μεγιστάνας της τεχνολογίας την Παρασκευή.

Το X/Twitter περιγράφει

τον αποκλεισμό ως «μια δυνατότητα που σας βοηθά να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με άλλους λογαριασμούς στο Twitter. Αυτή η δυνατότητα βοηθά τους χρήστες να περιορίσουν συγκεκριμένους λογαριασμούς από το να επικοινωνούν μαζί τους, να βλέπουν τα Tweet τους και να τους ακολουθούν». Ο αποκλεισμός άλλων λογαριασμών είναι χρήσιμος εάν κάποιος παρενοχλεί ή απειλεί στην πλατφόρμα.

Αντί να χρησιμοποιούν το «μπλοκ», ο Μασκ πρότεινε στους χρήστες X να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα σίγασης. Ωστόσο, το κουμπί σίγασης του κοινωνικού δικτύου απλώς αφαιρεί τις αναρτήσεις ενός λογαριασμού από τη χρονογραμμή χωρίς να διακόψπτει την παρακολούθηση ή τον αποκλεισμό αυτού του λογαριασμού. Όταν γίνεται “σίγαση” λογαριασμών στο X/Twitter, εξακολουθούν να μπορούν να απαντήσουν στις δημόσιες αναρτήσεις.

Εναλλακτικά, ένας χρήστης του X μπορεί να αλλάξει τον λογαριασμό του σε “ιδιωτικό”, κάτι που του επιτρέπει να ελέγχει ποιος μπορεί να δει και να απαντήσει στις αναρτήσεις του.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Σχεδόν 500.000 στρατιώτες έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από την έναρξη του πολέμου

Μελόνι: «Πλήρωσε τον λογαριασμό αυτών των ηλιθίων» – «Πιστόλι» Ιταλών σε εστιατόριο της Αλβανίας

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδικάζει την επίθεση των τουρκοκυπρίων στη Νεκρή Ζώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χ: Οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να μπλοκάρουν άλλους λογαριασμούς,