Μπρίτζερτον: Το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σεζόν(photos)

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το της σειράς του Netflix «Η ιστορία της Βασίλισσας Καρλότας» όπου παρουσιάζει την ιστορία αγάπης της Βασίλισσας Καρλότας με τον Βασιλιά Γεώργιο, επιστρέφουμε στις περιπέτειες της οικογένειας Μπρίτζερτον.

Αυτή τη φορά θα δούμε την ιστορία του τέταρτου κατά σειρά βιβλίου της Τζούλια Κουίν, που εστιάζει στο ειδύλλιο που όλοι περιμένουμε, δηλαδή αυτό ανάμεσα στην Πενέλοπι Φέδερινγκτον και

τον Κόλιν Μπρίτζερτον. Η πλατφόρμα του Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της 3ης σεζόν, όπου βλέπουμε «κάτι να γίνεται» ανάμεσα στους δυο γείτονες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Η σχέση των δύο στο τέλος του δεύτερου κύκλου δεν ήταν και η καλύτερη καθώς η Πενέλοπι είχε ακούσει τον Κόλιν να μιλά στους φίλους του υποτιμητικά για εκείνη. Επιπλέον, τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς της που προέκυψαν μετά τον θάνατο του πατέρα της την αναγκάζουν να αφήσει στην άκρη τον έρωτά της για τον Κόλινς και να βρει άλλον σύζυγο.

Η χαμηλή της αυτοπεποίθηση, όμως, είναι ένας βασικός παράγοντας εξαιτίας του οποίου το «κυνήγι» συζύγου δεν θα πάει πάρα πολύ καλά. Μαντέψτε, λοιπόν, ποιος θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Πενέλοπι στη διαδικασία αυτή: φυσικά ο Κόλιν, ο οποίος επιστρέφει στο Λονδίνο από το μεγάλο του ταξίδι στην Ευρώπη κι αποφασίζει να της σταθεί ως φίλος. Όπως όλα όμως δείχνουν η σχέση τους δεν θα παραμείνει φιλική.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Η Καλλιόπη πνίγει τη Βασιλική

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

«Έσκισε» τα δίχτυα της τηλεθέασης το ματς Γαλλίας- Ελλάδας στον Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπρίτζερτον, Netflix,britzerton, Netflix