Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον βγαίνουν κρυφά ραντεβού

ΚΟΣΜΟΣ

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού έχουν χωρίσει πάνω από ενάμιση μήνα τώρα και έκτοτε δεν είχαμε κάποιο νέο από το στρατόπεδο των δύο stars. Μπορεί τις πρώτες ημέρες να ακούστηκαν αρκετά περί απιστίας και περί επανασύνδεσης της ηθοποιού με τον Μπραντ Πιτ, όμως ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα, με αποτέλεσμα να μην δοθεί και συνέχεια σε όλο αυτό.

Φήμες θέλουν τον Μπραντ Πιτ

να βγαίνει καιρό τώρα με την Τζένιφερ Άνιστον και τις εξόδους αυτές να τις κανονίζει ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, το οποίο με τίποτα δεν φανταζόσουν.

Και κάπως έτσι νιώθουμε σα να βρισκόμαστε και πάλι στις αρχές του 2000 όπου και άρχισε να βγαίνει το ζευγάρι. Το περιοδικό Star μάλιστα αναφέρει πως οι δύο ηθοποιοί έχουν συναντηθεί αρκετές φορές σε βραδινές εξόδους και τα κρυφά αυτά τετ-α-τετ δεν τα έχει κανονίσει άλλος από τον φίλο του ηθοποιού, Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Ο Τζορτ ήταν το πρώτο άτομο που έμαθε για τον χωρισμό του Μπραντ από την Άντζι και αργότερα, όταν χώρισε η Jennifer με τον Justin, εκείνος τον ενθάρρυνε, προκειμένου να βρει το θάρρος να συναντηθεί μαζί της και να δώσουν στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία», αναφέρει η πηγή του περιοδικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ προσπάθησε να τους κάνει να συναντηθούν στις 3 Μαρτίου στο pre-party των Oscars, όπου ο ίδιος είχε παρευρεθεί με τον Μπραντ.

Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό με την Τζένιφερ Άνιστον να στέλνει τον σοφέρ της να τους παραλάβει από το Beverly Hills, προκειμένου να τους πάει στο σπίτι της στο Bel Air. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που συναντήθηκαν μετά τον χωρισμό τους. Το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ δεν θα το μάθουμε ποτέ, όμως σίγουρα η επανασύνδεση είναι πιο κοντά απ’ όσο περιμέναμε.

Πηγή: queen.gr

Τζένιφερ ΆνιστονΤζορτζ ΚλούνεϊΜπραντ ΠιτραντεβούHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα