Μπουένος Άιρες: Θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν αεροσκάφος (Videos)

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες, το αεροδρόμιο Ezeiza – Ministro Pistarini (EZE), καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι, που έπνεαν με ταχύτητα 140 χιλιομέτρων την ώρα παρέσυραν ένα αεροσκάφος Boeing 737-700, της εταιρίας Aerolíneas Argentinas, που βρισκόταν στο έδαφος.

#URGENTE Momento en que un Boeing 737 de Aerolíneas Argentinas es arrastrado por los fuertes vientos en el

Aeroparque #CABA pic.twitter.com/Pho8P9guno

— Andrews Abreu (@AndrewsAbreu) December 17, 2023

Τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο δείχνουν το αεροσκάφος που παρασύρεται σαν να ήταν παιχνιδάκι και να κάνει στροφή 90 μοιρών, καταστρέφοντας μία σκάλα επιβίβασης επιβατών και άλλο εξοπλισμό εδάφους που βρισκόταν γύρω από το αεροπλάνο.

Το μέγεθος των ζημιών που έχει υποστεί το αεροπλάνο δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά στα βίντεο καταγράφεται η αγωνιώδης προσπάθεια των εργαζόμενων στο αεροδρόμιο να προφυλαχθούν από την ανεξέλεγκτη κίνηση του Boeing 737-700.

@flightsimstuff EXTREMELY WINDY NIGHT IN ARGENTINA: BOEING 737 PUSHED AROUND IN THE WIND #argentina #wind #avition #windy ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Η πρωτεύουσα της Αργεντινής και η ευρύτερη περιοχή επλήγη από θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές καταιγίδες, που προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 13 ανθρώπων και μεγάλες υλικές ζημιές. Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας υπήρξαν προβλήματα στη λειτουργία των αεροδρομίων.

Διαβάστε επίσης:

Η ιστορία ενός βάζου που αγοράστηκε 4 δολάρια και πουλήθηκε πάνω από 100.000 (photos/videos)

Ουκρανία: Βρέθηκε συσκευή υποκλοπών στο γραφείο του επικεφαλής των ΕΔ – Τι λένε οι υπηρεσίες ασφαλείας

Γερμανία: Εξελέγη ο πρώτος δήμαρχος πόλης με την υποστήριξη του ακροδεξιού AfD (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπουένος Άιρες, Θυελλώδεις, Videos,bouenos aires, thyellodeis, Videos