Μπολτ προς εταιρείες: Aν θέλετε διαφημίσεις και φωτογραφήσεις ελάτε στην Τζαμάικα

ΚΟΣΜΟΣ

Μετά από όλα αυτά τα οποία ακούμε για τον Γιουσέιν Μπολτ τις τελευταίες μέρες, να και μια είδηση που πραγματικά αξίζει να ακούσει κανείς.

Ο θρυλικός Ολυμπιονίκης, που κέρδισε 3 χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, δήλωσε πως από εδώ και πέρα όποια εταιρεία θέλει να τον χρησιμοποιήσει ως το πρόσωπο πίσω από κάποιο προϊόν της, θα πρέπει να έρθει στην πατρίδα του την

Τζαμάικα.

Ο Μπολτ που έχει ήδη αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο σε διαφημίσεις μεγάλων εταιριών όπως η Puma και η Nissan, δήλωσε στην τζαμαϊακανή τηλεόραση πως ελπίζει να μπορέσει να επιβάλει αυτόν τον περιορισμό σε μελλοντικά συμβόλαια, ώστε να βοηθήσει την οικονομία της χώρα του.

Και δεν πρόκειται για ένα κακό σχέδιο, καθώς κάθε φωτογράφηση ή γύρισμα διαφημίσεις απαιτεί μια ομάδα αρκετών ανθρώπων.

Ο Μπολτ εξήγησε στην Television Jamaica:

«Όταν ξεκινήσαμε, οι άνθρωποι πάντα θέλανε να κάνουμε γυρίσματα στο Μαϊάμι, στο Λος Άντζελες και σε όλον τον κόσμο. Αποφασίσαμε ότι ξέρεις τι, θα κάνουμε πολλα περισσότερα γυρίσματα. Οπότε οποιοδήποτε συμβόλαιο και αν υπογράψουμε, το γύρισμα θα πρέπει να γίνει στην Τζαμάικα, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε στους ανθρώπους δουλειές και να τους βοηθήσουμε.»

Ανάλογα με το μέγεθος του γυρίσματος, ο Μπολτ πρόσθεσε πως ελπίζει να δημιουργήσει πάνω από 100 τοπικές θέσεις εργασίας.

Αυτός δεν είναι μόνος τρόπος που ο διάσημος σπρίντερ βοηθάει τους συμπατριώτες του. Έχει και ένα ίδρυμα που έχει κάνει δωρέες εκατομμυρίων δολαρίων σε σχολεία της Τζαμάικα.

Μπολτ προς εταιρείαςαν θέλετε διαφημίσεις και φωτογραφήσεις ελάτε στην ΤζαμάικαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα